Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φώτο με τον γιο της Διονύση (pics)

Αν ρίξει κανείς μια γρήγορη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αμέσως θα καταλάβει ότι αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία της!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φώτο με τον γιο της Διονύση (pics)

Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το άγγιγμα της μάνας, συμφωνείτε;

Εμείς ναι και αμέσως μόλις είδαμε τη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σπεύσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.

Η μαμά Ντορέττα βρίσκεται ξαπλωμένη στον καναπέ της, στο βάθος φαίνεται το αναμμένο τζάκι της και στην αγκαλιά της βρίσκεται ξαπλωμένος ο γιος της Διονύσης. Η όμορφη ηθοποιός του χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά όπως έκανε όταν ήταν μικρός ο γιος της.

Μέσα από τη φωτογραφία διαπιστώνουμε και εμείς ως γονείς ότι σε όποια ηλικία και αν φτάσουν τα παιδιά μας, για εμάς θα είναι εκείνα τα μικροσκοπικά πλασματάκια που με κάθε ευκαιρία θα φωλιάζουν στην αγκαλιά της μητέρας τους για γαλήνη, θαλπωρή, ανακούφιση και αγάπη.

«A mother’s touch speaks thousand words of comfort ❤️
#dionisis #sleep #alwaysmybaby #love» σχολίασε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία της και οι καρδούλες και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Εκτός από τον Διονύση, η Ντορέττα έχει ακόμη έναν γιο, τον Φίλιππο. Η τρυφερή μαμά έχει αδυναμία και στους δυο γιους της.

Δείτε τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved