Νίκος Πουρσανίδης: Δείτε την κούκλα σύζυγό του με τον γιο τους (pics)

Ο ηθοποιός έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Νίκος Πουρσανίδης: Δείτε την κούκλα σύζυγό του με τον γιο τους (pics)

O Νίκος Πουρσανίδης δεν αγαπά τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά όσον αφορά στην προσωπική του ζωή έχει επιλέξει να την διαφυλάξει όσο μπορεί.

Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Κατερίνα Παπαδοπούλου από το 2013. Έχουν ένα γιο τον Φίλιππο, τον οποίο λατρεύουν.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο gossip-tv, προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του.

«Για εμένα το πρώτο είναι η οικογένειά μου και μετά έρχονται όλα τα άλλα»!

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τον γιο του Φίλιππο και για το αν παρακολουθεί τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί:

«Ο γιος μου παρακολουθεί καμιά φορά τις σειρές μου, αν και δεν θέλω. Επειδή είναι 4.5 χρόνων ( τότε) θέλω σιγά-σιγά να μεγαλώσει και να καταλάβει τί είναι περισσότερο αυτό και να μπορεί να το διαχειριστεί. Πίσω από την τηλεόρασή μας είναι το μπαλκόνι και βγήκε έξω να δει πού είμαι. Θέλω να είναι σε μια ηλικία που να το καταλαβαίνει καλύτερα».

Ακόμη εξομολογείται ότι του έχει πει πως θέλει να γίνει ηθοποιός και τονίζει:

«Ο γιος μου θα ήθελα να κάνει ότι αγαπά στη ζωή του, όπως με άφησαν κι οι δικοί μου γονείς να κάνω αυτό που θέλω…Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου από τη στιγμή που έγινα μπαμπάς, νιώθω πλήρης».

Ο Νίκος Πουρσανίδης αν και διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, δεν κάνει καθημερινές αναρτήσεις. Σε αρκετές από αυτές όμως "πρωταγωνιστούν" ο γιος και η γυναίκα του.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες των πιο σημαντικών ανθρώπων της ζωής του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved