Ιδέες για πάρτι μόνο με μπαλόνια

Οι καιροί οικονομικά δεν είναι και οι καλύτεροι αλλά θέλετε να κάνετε ένα πάρτι για το παιδί σας. Χωρίς λοιπόν πολλά έξοδα μπορείτε να καλέσετε τους φίλους σας με τα παιδιά τους σερβίροντας λίγα σνακ και γλυκό.

Ιδέες για πάρτι μόνο με μπαλόνια

Τι θα κάνετε όμως για να διασκεδάσουν τα παιδιά χωρίς να έχετε καλεσμένους κλόουν ή χωρίς κάποιο ιδιαίτερο θέμα στο πάρτι; Μαζέψτε όσα περισσότερα μπαλόνια μπορείτε, άλλα φουσκωμένα άλλα όχι, εξάλλου τα παιδιά είναι γνωστό ότι τα λατρεύουν και βάλτε τα παιδιά να παίξουν τα παρακάτω παιχνίδια με τα οποία θα ξεκαρδιστούν σίγουρα στα γέλια. Φυσικά το πάρτι ενδείκνυται μόνο για προσχολικής ηλικίας παιδιά, ή για τις πρώτες τάξεις του σχολείου.

Σκάστε το μπαλόνι

Χωρίστε ομάδες των δύο παιδιών. Βάλτε τα παιδιά να κάτσουν πλάτη το ένα με το άλλο με ένα μπαλόνι ανάμεσά τους. Με το σφύριγμα θα πρέπει να πιέσουν τόσο ώστε να σκάσει το μπαλόνι. Φυσικά όποιος το σκάσει πρώτος κερδίζει. Αν θέλετε βέβαια μπορείτε να συνεχίσετε το παιχνίδι μέχρι να σκάσουν όλα τα μπαλόνια.

Πιάστε το μπαλόνι

Από τέσσερις παίκτες και πάνω

Θα χρειαστείτε 3 – 4 μπάλονια. Βάλτε τα παιδιά σε ένα κύκλο και ένα στη μέση. Τα γύρω του παιδιά θα έχουν νούμερα πάνω τους και αυτός που στέκεται στη μέση θα ρίχνει το μπαλόνι κάτω. Θα φωνάζει ένα νούμερο συγχρόνως και αυτός που έχει το νούμερο πρέπει να πιάσει το μπαλόνι πριν ακουμπήσει στο πάτωμα. Εάν δεν τα καταφέρει μπαίνει αυτός στη μέση.

Μπαλόνι – βόμβα

Όλοι οι παίκτες χρειάζονται ένα μπαλόνι ξεφούσκωτο. Βάλτε σε ένα τοίχο, ένα στόχο και βάλτε ένα – ένα τα παιδιά αφού φουσκώσουν το μπαλόνι τους να το αφήσουν προς τον στόχο με την προσπάθεια να τον πετύχουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved