Κερδίστε προσκλήσεις για το The CHRISTMAS FACTORY - Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Κερδίστε 8 διπλές προσκλήσεις!

Κερδίστε προσκλήσεις για το The CHRISTMAS FACTORY - Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Το Mothersblog.gr κάνει δώρο σε 8 τυχερούς αναγνώστες από μια διπλή πρόσκληση.

Πιο συγκεκριμένα:
(8) διπλές προσκλήσεις για τις εξής ημερομηνίες: (2) διπλές για την Πέμπτη 2/1, (2) διπλές για την Παρασκευή 3/1, (2) διπλές για την Σάββατο 4/1 και (2) διπλές για την Κυριακή 5/1, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 22:00, Πειραιώς 100

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου!

The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών

Το The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης, επιστρέφει στην Αθήνα για να δώσει ξεχωριστό αέρα στις Γιορτές! Για ακόμη μια χρονιά, ο Άη Βασίλης, η Κυρά - Βασίλαινα και τα πονηρά Ξωτικά τους ετοιμάζουν την ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη βόλτα στη πόλη, γεμάτη με παιχνίδια, λιχουδιές, παιδότοπους, δραστηριότητες αλλά και μια αγορά ιδανική για τα δώρα των Χριστουγέννων και υποδέχονται τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Φέτος, όμως, τα Ξωτικά εφοδιασμένα με νέα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και πολύχρωμες γιρλάντες, πεντανόστιμα γλυκά και ζαχαρωτά, στόλισαν το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη, το σπίτι της Κυρα-Βασίλαινας καθώς και τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα εργοστάσια και γέμισαν τα τέσσερα θεματικά κτίρια με νέες μοναδικές δράσεις και φωτεινά καταστήματα! Με τις οδηγίες του Άγιου Βασίλη δημιούργησαν δώδεκα διαφορετικά διαδραστικά εργαστήρια, ενώ η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά με τριάντα διαφορετικά καταστήματα και το πιο πλούσιο food market της πόλης με 15 διαφορετικές "γωνιές γεύσης" μας περιμένουν με ζεστό κρασί, λιχουδιές και απρόσμενες γεύσεις! Τα παιχνίδια λούνα παρκ, ο δωρεάν παιδότοπος και το imagination playground με παιχνίδια της Play Can Do για τους μικρούς επισκέπτες, το ολοκαίνουριο laser arena, τα live cooking workshops αλλά και το Εργοστάσιο Παιχνιδιών όπου θα βρείτε όλα τα παιχνίδια που μπορεί να παίξει κανείς, έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για τους μικρούς φίλους του Άγιου Βασίλη. Μαζί με όλα αυτά περισσότερες από 250 εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρα σκιών, show με μάγους και ξυλοπόδαρους, μουσικά σχήματα και πολλά, πολλά άλλα, υπόσχονται να κάνουν τις φετινές γιορτές μαγικές και την επίσκεψή σας στο Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών αξέχαστη! .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved