Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους η Angelina Jolie και ο Brad Pitt (vid)

Πώς ζουν τα παιδιά των Angelina Jolie και Brad Pitt; Θα εκπλαγείτε!

Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά τους η Angelina Jolie και ο Brad Pitt (vid)

Κάποιοι θα πιστεύουν ότι τα παιδιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt είναι αρκετά προνομιούχα, έτσι δεν είναι; Είναι από τα πιο πλούσια παιδιά και έχουν για γονείς δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς.

Ωστόσο, θα εκπλαγείτε αν μάθετε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν φυσιολογικά και χωρίς υπερβολές. Δηλαδή, όσο πιο φυσιολογικά μπορεί να μεγαλώσει ένα παιδί στο Hollywood. Όπως θα δείτε παρακάτω οι Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne ζουν όπως όλα τα παιδιά στον κόσμο.

Δεν κάνουν σπατάλες, κάνουν μαθήματα καράτε, η μαμά Angie μάλιστα τα πηγαίνει μόνη της και πηγαίνουν μαζί στο σουπερμάρκετ.

Κάποιες φορές πηγαίνουν στο σπίτι του μπαμπά Brad και απολαμβάνουν όλοι μαζί μια ταινία το βράδυ. Μπορεί κάποιες φορές να ταξιδεύουν στην Cambodia ή τη Γαλλία αλλά αυτό συμβαίνει εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν οι γονείς τους.

Όσο για τα ακριβά ρούχα που φορούν κάποιες φορές; Τα αγοράζουν από τα χρήματα που αποταμιεύουν και αυτό αν τους το επιτρέψουν οι γονείς τους. Ναι, αυτά τα παιδιά δεν επιτρέπεται να ξοδεύουν τα χρήματά που κερδίζουν, άσκοπα.

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που μεγαλώνουν στο βίντεο που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved