Δείτε πώς είναι σήμερα η «Emma», το μωρό της Jennifer Aniston στα «Φιλαράκια» (vid)

Θυμάστε το μωράκι της επιτυχημένης σειράς;

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Emma», το μωρό της Jennifer Aniston στα «Φιλαράκια» (vid)

Στην τηλεοπτική σειρά τα «Φιλαράκια» (Friends) o Ross και η Rachel είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Emma.

To ξανθό κοριτσάκι είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια της σειράς, κυρίως την περίοδο 2003- 2004.

Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, ακόμα και σήμερα, είναι ότι το ρόλο της Emma δεν τον ερμήνευε ένα κοριτσάκι, αλλά δύο, οι δίδυμες Cari και Noelle Sheldon.

Ο λόγος που οι παραγωγοί όχι μόνο της συγκεκριμένης σειράς αλλά των περισσότερων σήριαλ στο εξωτερικό, επιλέγουν για τους ρόλους παιδιά δίδυμα, είναι για να μπορούν να εναλλάσσονται στα γυρίσματα και να μην κουράζονται.Επίσης, αν το μωράκι αρρωστήσει να μπορεί να το αντικαταστήσει το δίδυμο αδελφάκι του.

Οι δίδυμες λοιπόν αδελφές Sheldon είναι πλέον 17 ετών και όπως έχουν δηλώσει δεν θυμούνται σχεδόν τίποτα από την συμμετοχή της στην θρυλική αυτή σειρά. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα τα μέσα ασχολούνται μαζί τους αφού το ενδιαφέρον για τα «Φιλαράκια» παραμένει αμείωτο.

Ειδικά τώρα που σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter έρχεται ένα ειδικό επεισόδιο στο οποίο θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά μετά το φινάλε της σειράς, όλα τα «Φιλαράκια».

Η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με την ΗΒΟ για ένα ακόμα επεισόδιο, του οποίου το περιεχόμενο, όμως δεν γνωρίζει κανείς. Εκτός ίσως από τους δημιουργούς του, τον Ντέιβιντ Κρέιν και τη Μάρτα Κάουφμαν, οι οποίοι ήταν και οι σεναριογράφοι της αρχικής σειράς.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς είναι σήμερα οι δίδυμες που υποδύθηκαν την Emma:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved