Γνωρίστε το ρομπότ που θα μάθει τα παιδιά σας να γίνουν οι επόμενοι Ζούγκεμπεργκ!

Ζηλέψατε τη φήμη του αυτοδημιούργητου πιτσιρικά Μαρκ Ζούγκεμπεργκ που μέσα σε μία νύχτα έγινε δισεκατομμυριούχος με την ανακάλυψή του, το Facebook;

Γνωρίστε το ρομπότ που θα μάθει τα παιδιά σας να γίνουν οι επόμενοι Ζούγκεμπεργκ!

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν και τα δικά σας παιδιά οι επόμενοι Ζούγκεμπεργκ, δηλαδή επιτυχημένοι προγραμματιστές, με τις εφαρμογές που ετοιμάζει εταιρία για παιδιά τα οποία στο μέλλον θα μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους ηλεκτρονικά προγράμματα.

Η εταιρία Bay Area κάνει μία νέα προσέγγιση στις εφαρμογές για ταμπλέτες, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και smart phones καθώς δημιουργήθηκαν ειδικά παιχνίδια τεχνολογίας για μικρά παιδιά.

Το κάθε ρομπότ που δημιουργήθηκε για παιδιά, έχει το μέγεθος τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου και έχει πάρα πολλά πρόσθετα μέρη, σαν ανταλλακτικά. Όταν το παιδί συνδέει ένα ανταλλακτικό του ρομπότ με κάποιο άλλο, το ρομπότ καταφέρνει να επαναλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Ανάλογα με τη σύνδεση των ανταλλακτικών που επιλέγει το παιδί, το ρομπότ κάνει και διαφορετικές κινήσεις.

Επίσης, στα σκαριά είναι και μία ακόμα εφαρμογή ώστε τα παιδιά να χειρίζονται το ρομπότ χρησιμοποιώντας μία ταμπλέτα ή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές θα αφορούν παιδιά από πέντε έως δώδεκα ετών και οι ιθύνοντες της εταιρίας υπολογίζουν ότι το κόστος για τις συγκεκριμένες εφαρμογές θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο δολάρια μέχρι τελικά αυτές να διατίθενται στο κοινό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved