Χειμερινή Εξόρμηση: Τα ρούχα που πρέπει να συμπεριλάβεις στις αποσκευές του μικρού σου!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η ιδανική αφορμή να χορτάσουμε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα με τα παιδιά μας!

Χειμερινή Εξόρμηση: Τα ρούχα που πρέπει να συμπεριλάβεις στις αποσκευές του μικρού σου!

Έχοντας πάρει «off» μερικές ημέρες από το γραφείο και με τα σχολεία κλειστά, έχουμε τη δυνατότητα να αναπληρώσουμε επιτέλους όλο το χαμένο χρόνο που μας «κλέβουν» οι απαιτήσεις της καθημερινότητας. Σε περίπτωση που ο μπαμπάς καταφέρει και εκείνος να πάρει μερικές μέρες άδεια, τότε οι συγκυρίες είναι ιδανικές για μία οικογενειακή εξόρμηση, σε κάποιο από τα γραφικά βουνίσια χωριουδάκια της χώρας!

Αράχοβα, Καϊμακτσαλάν, Καλάβρυτα, Μαίναλο, είναι μόνο μερικές από τις τοποθεσίες που θα λατρέψετε και οι οποίες διαθέτουν σύγχρονα χιονοδρομικά κέντρα, με ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου οι μικρότεροι της παρέας μπορούν να ευχαριστηθούν το χιόνι με ασφάλεια. Ωστόσο, είναι σημαντικό πριν μπούμε στο αμάξι και ξεκινήσουμε για ένα οικογενειακό τριήμερο στις κάτασπρες πλαγιές, να σιγουρευτούμε πως στις αποσκευές του παιδιού, έχουμε συμπεριλάβει τον κατάλληλο ρουχισμό για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο κατάλληλος παιδικός ρουχισμός για… βουνίσιες εκδρομές, τότε τα καταστήματα DPAM, είναι ο απόλυτος προορισμός για παιδιά από 0 έως 14 ετών, προς τον οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κατευθυνθείς, πριν αφήσετε οικογενειακώς πίσω σας την πόλη. Να είσαι βέβαιη, πως εκεί θα βρεις τα κατάλληλα σχέδια που θα επιτρέπουν στο μικρό σου να παραμείνει δραστήριο και χαρούμενο, όσο έντονο κι αν είναι το κρύο!

dpam1

Εξοπλισμός για ατελείωτη διασκέδαση στο χιόνι

Ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στο οποίο πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου, είναι το μικρό σου να μην αρρωστήσει κατά την παραμονή ή την επιστροφή σας από το βουνό. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να δώσεις μεγάλη σημασία στο ντύσιμό του, αφού είναι η «πανοπλία» που το προστατεύει από το κρύο. Ένα ζεστό ζιβάγκο και ένα χοντρό ελαστικό παντελόνι, θα του παρέχει την ευκινησία που χρειάζεται, χωρίς όμως να αρκούν για να παίξει το παιδί ανενόχλητο στο χιόνι για ατελείωτες ώρες. Για να μην το περιορίσεις, καλό θα ήταν να προμηθευτείς μία ολόσωμη παιδική φόρμα του σκι με τρυφερή πετσετέ επένδυση, η οποία εγγυάται προστασία και ζεστασιά χωρίς να κάνει «εκπτώσεις» στη φινέτσα του μικρού σου! Το ίδιο ισχύει και για το ευφάνταστο «σπαστό» σετ μπουφάν παντελόνι, το οποίο βρίσκουμε σε φωτεινά χρώματα όπως το τιρκουάζ και μοναδικά πολύχρωμα σχέδια που ταιριάζουν άψογα με όλα τα γούστα!

Extra tip: Γάντια, σκουφάκια και καπέλα, να ξέρεις πως είναι οι «σύμμαχοι» του μικρού σου ενάντια στο κρύο, τους οποίος μπορείς να ανακαλύψεις στην παιδική συλλογή για σκι, δηλαδή στα ράφια ή το e-shop της DPAM!

vimata dpm

Τα κατάλληλα παπούτσια για πιο σίγουρα βήματα

Το χιόνι και η βροχή που κάνουν τις επιφάνειες επικίνδυνες, σε συνδυασμό μάλιστα με τα απόκρημνα μέρη που θα περιηγηθείτε οικογενειακώς, επιβάλλουν να προσθέσεις στις αποσκευές του μικρού σου και τα κατάλληλα παπούτσια, δηλαδή ένα ζευγάρι πρωτίστως ανατομικό που θα διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής.

papoutsia



Μπορεί τα αθλητικά που φοράει στο σχολείο να είναι τα αγαπημένα του και να μην τα αποχωρίζεται με τίποτα, όμως στην προκειμένη, μία μπότα με χοντρή γούνινη επένδυση και αντιολισθητική σόλα, θα του χαρίσουν πολύ πιο σταθερό, «σίγουρο» βήμα, καθώς και ανέμελες ώρες παιχνιδιού! Οι shoe experts που υπάρχουν στα 21 φυσικά καταστήματα της DPAM, θα σα βοηθήσουν να επιλέξετε μέσα από μία «πλούσια» γκάμα 20 διαφορετικών brand, να επιλέξετε το ζευγάρι παπουτσιών που χρειάζεται το παιδί για την επικείμενη εκδρομή σας.

dpam ekdromi

Τώρα που γνωρίζεις ποια είναι τα απαραίτητα items τα οποία πρέπει να συμπεριλάβεις στις αποσκευές του μικρού σου, πριν… αποδράσετε από την πόλη, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επισκεφθείτε παρέα τη DPAM, δηλαδή τον απόλυτο προορισμό για παιδιά! Εκεί που τα ρούχα και τα παπούτσια, μοναδικό σκοπό έχουν να μεγαλώνουν τα παιδιά σαν… παιδιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved