Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Annie στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις!

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση Annie στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Το Mothersblog.gr κάνει δώρο σε 15 τυχερούς αναγνώστες από μια διπλή πρόσκληση.

Πιο συγκεκριμένα:
(5) διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 20/12 στις 5.30μμ, (5) διπλές προσκλήσεις για Τετάρτη 25/12 στις 5.30μμ και (5) διπλές για την Πέμπτη 26/12 στις 2.30μμ., στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, Λεωφ. Ποσειδώνος 860, Παλαιό Φάληρο 17561.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου!

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η ANNIE, το συγκινητικότερο μιούζικαλ όλων των εποχών έρχεται από 13 έως 29 Δεκεμβρίου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ με την σκηνοθετική υπογραφή της Θέμιδας Μαρσέλλου και τους λαμπερούς πρωταγωνιστές: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου/ Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη.

Η καταξιωμένη σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, με τις μεγάλες επιτυχίες των μιούζικαλ Grease, Το μαγαζάκι του τρόμου, Annie, Rent, Fame, Μελωδία της ευτυχίας, Οικογένεια Addams, Jesus Christ Super Star, Mamma mia, Matilda κ.ά. στο ενεργητικό της, ξανασυναντά την Annie στη σκηνή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και μετατρέπει την ιστορία της σε ένα φανταστικό υπερθέαμα µε πολύ χορό και µουσική.

Με ένα 55μελή θίασο, που περιλαμβάνει, 27 ηθοποιούς – χορευτές, 20μελή ορχήστρα, 8 παιδιά και έναν σκύλο… η ΑΝΝΙΕ είναι το καλύτερο δώρο για τα παιδιά! Μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια! Ένας υπέροχος συνδυασμός διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Μια πανδαισία αισθήσεων και συναισθημάτων που γεννιέται απ’ τα τραγούδια, τον χορό και το όραμα της μικρής Annie που ονειρεύεται έναν κόσμο καλύτερο για όλους. Για να ξαναβρούμε το παιδί που κρύβουμε μέσα μας!

Έχοντας πιστούς συντρόφους της την επιμονή, την αισιοδοξία, τη χαρά και την πίστη στην καρδιά της, η μικρή Annie τραγουδά «Το αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χθες μακριά…», και η ζωή της αλλάζει για πάντα!

Η ιστορία της μικρής Annie είναι μια ιστορία γεμάτη περιπέτεια που αγγίζει την ψυχή μικρών και μεγάλων. Ένα συγκινητικό, μουσικό και παραμυθένιο ταξίδι που μας μεταφέρει μαγικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και μας θυμίζει ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί στα πιο απρόσμενα μέρη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved