Αυτός είναι ο νικητής του «έξυπνου» Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa

Δείτε αν είστε εσείς ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!

Ο τυχερός νικητής που κέρδισε το «έξυπνο» Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa είναι η:

Σέβη Νάκου

Συγχαρητήρια!

Το Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa είναι το απόλυτο fitness tracker για παιδιά, το «έξυπνο» ρολόι που απευθύνεται συγκεκριμένα στους μικρούς θαυμαστές της πριγκίπισσας Elsa και της αδερφής της Άννα, από την αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων «Ψυχρά και Ανάποδα»!

Το συγκεκριμένο «έξυπνο» και αδιάβροχο ρολόι είναι κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο smartwatch ή ένα απλό fitness tracker για παιδιά που μετράει βήματα, ελέγχει την ποιότητα ύπνου των μικρών μας και τα ειδοποιεί για το πότε αξίζει να γίνουν λίγο πιο δραστήρια. Αποτελεί ταυτόχρονα και μία απρόβλεπτη διαδραστική εμπειρία, εμπνευσμένη από τη δημοφιλή ιστορία της ταινίας «Frozen II», όπου η δραστηριότητα του παιδιού είναι το «κλειδί» για να συνεχίσει την περιπέτεια!

Βλέπεις, χάρη στο vivofit jr. 2, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα ολοκληρώνοντας 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας, να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερες περιπέτειες και παιχνίδια μέσω της σχετικής εφαρμογής που μπορείς να «κατεβάσεις»! Την ίδια ώρα, η αυτονομία στη μπαταρία του Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa, που «αγγίζει» τον έναν χρόνο -χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση- κάνει τη διασκέδαση κυριολεκτικά… ατελείωτη! Μάλιστα, μέσω της ίδιας εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη σε iPhone® και Android™ συσκευές, εμείς οι γονείς μπορούμε να παρακολουθούμε και να έχουμε τον έλεγχο των δραστηριοτήτων των παιδιών, καθώς και να αναθέτουμε στα μικρά μας απλές και διασκεδαστικές «αποστολές», που θα τα παρακινούν να γίνονται όλο και πιο δραστήρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved