Ψάχνεις ψυγείο; Αυτά είναι τα must χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβεις υπόψη!

sponsored

Ψάχνεις ψυγείο; Αυτά είναι τα must χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβεις υπόψη!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στην κουζίνα, δηλαδή, την «καρδιά» κάθε οικογενειακού σπιτιού, το ψυγείο αποτελεί την πλέον αγαπημένη οικιακή συσκευή -και κάθε μανούλα το γνωρίζει καλά! Ανοίγει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας -αλλά και της νύχτας- από μικρούς και μεγάλους και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις σε ένα σπίτι.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που την περίοδο που διανύουμε βρίσκεσαι σε διαδικασία αναζήτησης ψυγείου, καλό είναι να λάβεις υπόψη σου ορισμένα στοιχεία προτού προχωρήσεις στην αγορά του. Θέλεις το ψυγείο που θα πάρεις, να σε συντροφεύσει για αρκετά ακόμη χρόνια και να αντέξει τις καθημερινές… ολοήμερες «επιδρομές» οπότε, καλό είναι να είσαι σίγουρη πως η συσκευή που θα προμηθευτείς, θα ικανοποιεί κάθε ανάγκη της οικογένειάς σου και θα ξεχωρίζει για την αξεπέραστη καινοτομία της.

Ιδού, λοιπόν, τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις για να στεφθεί με επιτυχία η αγορά του νέου ψυγείου του σπιτιού σου!

Θέσε στον εαυτό σου τα κατάλληλα ερωτήματα

Το πήρες απόφαση. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσεις το παλιό σου ψυγείο με ένα καινούριο. Προτού κάνεις οποιαδήποτε κίνηση ή έρευνα αγοράς, ωστόσο, καλό είναι να θέσεις ορισμένα ερωτήματα στον εαυτό σου, προκειμένου να διαπιστώσεις ποιες είναι οι ανάγκες που θέλεις να καλύψει η νέα σου οικιακή συσκευή.

Χρειάζεσαι περισσότερη χωρητικότητα; Δίνεις μεγάλη έμφαση στο design; Θέλεις και άλλη αυτονομία; Ονειρεύεσαι ένα ψυγείο που θα σε ειδοποιεί στο κινητό όταν ξεχνάς την πόρτα του ανοιχτή; Άραγε η εύκολη πρόσβαση είναι το ζητούμενο για εσένα; Μήπως δίνεις τεράστια βάση στη φρεσκάδα των τροφίμων και την ευελιξία στην αποθήκευση; Τελικά, θα ήταν καλύτερο να πάρεις ένα τετράπορτο, ένα δίπορτο, ένα ψυγείο ντουλάπα ή χρειάζεσαι απλώς έναν ψυγειοκαταψύκτη;

Με βάση τις ανάγκες, τα θέλω σου και τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζεις στο σπίτι σε καθημερινό επίπεδο, θα καταφέρεις να διαλέξεις το ψυγείο που πραγματικά χρειάζεσαι.

samsung psigio 1

Οι τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά στο σύγχρονο ψυγείο

Εμείς, αφού χρειάστηκε να ψάξουμε καλά το θέμα της αγοράς νέου ψυγείου, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το ψυγείο του σήμερα πρέπει να έχει απαραιτήτως τα παρακάτω τεχνολογικά χαρακτηριστικά! Με το 2020 να απέχει μία μόλις «ανάσα», άλλωστε, δεν γίνεται το νέο σου ψυγείο να μην είναι tech!

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και κάνε την επιλογή σου.

Η μεγάλη χωρητικότητα και η απόδοση: Κακά τα ψέματα. Ένα οικογενειακό ψυγείο πρέπει να διαθέτει αρκετό χώρο για να μπορείς να αποθηκεύεις σε αυτό με άνεση τα εβδομαδιαία σου ψώνια. Τα συρτάρια και τα ράφια του πρέπει να διαθέτουν μεγάλη χωρητικότητα και την ίδια ώρα, το ψυγείο να έχει εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αναζήτησε ένα ψυγείο που διαθέτει την τεχνολογία SpaceMax Technology και Digital Inverter. Θα τη βρεις στα ψυγεία RS8000 της Samsung και θα σε καλύψει με το παραπάνω.
Η σύνδεση με το smartphone σου: Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Σήμερα το ψυγείο σου μπορεί να είναι Wi-Fi Ready, δηλαδή να συνδέεται με το smartphone σου για να «τσεκάρεις» τη θερμοκρασία του, να παρακολουθείς το πότε λήγουν τα τρόφιμά σου, ακόμη και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις στο κινητό σου, όταν ξεχνάς την πόρτα του ψυγείου ανοιχτή!

Η απαραίτητη φρεσκάδα: Για κάθε μανούλα (του χθες αλλά και του σήμερα) τα τρόφιμα της οικογένειας πρέπει να μπορούν να διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο. Σήμερα, λοιπόν, που έχουμε στο πλευρό μας την τεχνολογία, πρέπει να την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Συγκεκριμένα, δύο είναι οι τεχνολογίες που πρέπει να διαθέτει το νέο σου ψυγείο για να μένουν τα τρόφιμά σου όσο πιο φρέσκα γίνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: Το σύστημα ψύξης TwinCooling Plus που δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες υγρασίας για να διασφαλίσει έως και δύο φορές μεγαλύτερη φρεσκάδα για τα είδη διατροφής της οικογένειας και η τεχνολογία Precise Chef Cooling η οποία διατηρεί την ίδια σχεδόν θερμοκρασία σε όλα τα ράφια του ψυγείου και η οποία συμβάλλει στη διατήρηση των φρέσκων τροφίμων και μάλιστα, με καμία αλλοίωση της αρχικής τους γεύσης, υφής, οσμής και χρώματος!

Η ευελιξία στην αποθήκευση: Τέλος, μια μητέρα σήμερα γνωρίζει, επίσης, πως ένα ψυγείο πρέπει να της προσφέρει την απόλυτη ευελιξία στην αποθήκευση τροφίμων. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν μάθαινες πως σήμερα υπάρχουν τα ψυγεία RS8000 της Samsung τα οποία με το πάτημα ενός κουμπιού σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τη συντήρηση για να αποθηκεύσεις διαφορετικές τροφές σε διαφορετικές θερμοκρασίες; Από κρέας μέχρι ψάρι και από αναψυκτικά μέχρι φρούτα και λαχανικά. Με τον διαθέσιμο χώρο FlexZone στα ψυγεία RS8000, θα έχεις την ευελιξία που θέλεις στο ψυγείο σου.

samsung psigio 2



Στην περίπτωση, λοιπόν, που προετοιμάζεσαι να επενδύσεις σύντομα σε ένα νέο ψυγείο για το σπίτι σου, προσπάθησε να λάβεις υπόψη σου τις παραπάνω τεχνολογίες και θα βγεις κερδισμένη. Μην ξεχάσεις απλώς να ξεκινήσεις αυτό το ταξίδι αναζήτησης, θέτοντας πρώτα στον εαυτό σου τα κατάλληλα ερωτήματα, δηλαδή εκείνα που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις τις ανάγκες της οικογένειάς σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved