ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε το «έξυπνο» Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa για το μικρό σου

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στα Χριστούγεννα, ένα είναι το βασικό ερώτημα που απασχολεί κάθε μανούλα: «Τι δώρο να κάνω φέτος στο μικρό μου;».

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε το «έξυπνο» Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa για το μικρό σου

Ομολογουμένως, όταν το παιδί δεν έχει ζητήσει προκαταβολικά κάτι από τον Άγιο Βασίλη και η επιλογή του δώρου είναι ξεκάθαρα στο «χέρι» μας, τότε χρειάζεται να επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας προκειμένου να βρούμε το δώρο που θα κάνει το μικρό μας να «πλημμυρίσει» χαρά.

Υπάρχουν όμως, ορισμένες παράμετροι που αξίζει να λάβουμε υπόψη μας σε ό,τι αφορά στο γιορτινό δώρο του παιδιού, όπως το ότι εκτός από διασκεδαστικό, πρέπει να είναι και ωφέλιμο για το μικρό μας. Δηλαδή, να το παρασύρει σε ένα «ταξίδι» μέσα από το οποίο θα ανακαλύψει ακόμη περισσότερο τις ικανότητες και τον εαυτό του. Ό,τι περίπου κάνει δηλαδή και το μοναδικό Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa, το απόλυτο fitness tracker για παιδιά, το «έξυπνο» ρολόι που απευθύνεται συγκεκριμένα στους μικρούς θαυμαστές της πριγκίπισσας Elsa και της αδερφής της Άννα, από την αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων «Ψυχρά και Ανάποδα»!

frozen gift 1



Το συγκεκριμένο «έξυπνο» και αδιάβροχο ρολόι είναι κάτι παραπάνω από ένα συνηθισμένο smartwatch ή ένα απλό fitness tracker για παιδιά που μετράει βήματα, ελέγχει την ποιότητα ύπνου των μικρών μας και τα ειδοποιεί για το πότε αξίζει να γίνουν λίγο πιο δραστήρια. Αποτελεί ταυτόχρονα και μία απρόβλεπτη διαδραστική εμπειρία, εμπνευσμένη από τη δημοφιλή ιστορία της ταινίας «Frozen II», όπου η δραστηριότητα του παιδιού είναι το «κλειδί» για να συνεχίσει την περιπέτεια!

Βλέπεις, χάρη στο vivofit jr. 2, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα ολοκληρώνοντας 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας, να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερες περιπέτειες και παιχνίδια μέσω της σχετικής εφαρμογής που μπορείς να «κατεβάσεις»! Την ίδια ώρα, η αυτονομία στη μπαταρία του Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa, που «αγγίζει» τον έναν χρόνο -χωρίς να χρειάζεται επαναφόρτιση- κάνει τη διασκέδαση κυριολεκτικά… ατελείωτη! Μάλιστα, μέσω της ίδιας εφαρμογής, η οποία είναι διαθέσιμη σε iPhone® και Android™ συσκευές, εμείς οι γονείς μπορούμε να παρακολουθούμε και να έχουμε τον έλεγχο των δραστηριοτήτων των παιδιών, καθώς και να αναθέτουμε στα μικρά μας απλές και διασκεδαστικές «αποστολές», που θα τα παρακινούν να γίνονται όλο και πιο δραστήρια.

frozen gift 2


Αν θέλεις, λοιπόν, να κερδίσεις αυτό το υπερσύγχρονο δώρο για το μικρό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο μας διαγωνισμό, από την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.

Διάβασε εδώ αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα που ακολουθεί. Ίσως να είσαι εσύ η τυχερή νικήτρια που θα κάνει δώρο ένα Garmin vívofit jr. 2, Disney Frozen 2 Elsa στο μικρό της αυτά τα Χριστούγεννα. Εμείς σου ευχόμαστε καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved