Η βάφτιση του παιδιού τελείωσε! Τι κάνω με τις ατέλειωτες αλλαγές των δώρων;

Η βάφτιση του μικρού σας τελείωσε, όλα πήγαν καλά αλλά εσείς πρέπει τώρα να κάνετε πολλές αλλαγές δώρων που σας έφεραν οι καλεσμένοι.

Η βάφτιση του παιδιού τελείωσε! Τι κάνω με τις ατέλειωτες αλλαγές των δώρων;

Άλλα ήταν ρούχα που δεν έκαναν στο παιδί, μιας και εκείνοι που σας τα αγόρασαν, δεν θυμούνταν σε ποια ακριβώς ηλικία είναι το μικρό σας. Άλλα πάλι δεν σας άρεσαν καθόλου και δεν ταιριάζουν ούτε στη δική σας ιδιοσυγκρασία ούτε σε εκείνη του παιδιού. Πρέπει λοιπόν να πάρετε τους δρόμους και να αρχίσετε τις ατέλειωτες διαδρομές για να κάνετε τις αλλαγές. Μία στη δύση και μία στην ανατολή. Όλη αυτή η διαδικασία σας φαίνεται βουνό και αν δεν προγραμματιστείτε σωστά, το πιθανότερο είναι να πελαγώσετε και τελικά να κάνετε από μία έως καμία αλλαγή δώρου. Το mothersblog.gr έχει να σας προτείνει χρηστικές συμβουλές που θα διευκολύνουν τη ζωή σας πάρα πολύ.
Οργανωθείτε κατάλληλα και επανεξετάστε τους λόγους που θέλετε να κάνετε τις αλλαγές. Αλλάζετε τα δώρα επειδή δεν σας αρέσουν, επειδή είναι μικρά στο παιδί ή επειδή δεν είναι καθόλου χρηστικά; Με αυτόν τον τρόπο ίσως διαπιστώσετε ότι κάποια από τα δώρα που αρχικά θέλατε να αλλάξετε, μπορεί με μία δεύτερη ματιά να μην χρειάζονται τελικά αλλαγή. Άρα, λιγότερος κόπος για εσάς.
Ακόμα και αν επιμείνετε όμως στην αρχική ποσότητα δώρων που θέλουν αλλαγή, θα πρέπει να κάνετε και τα εξής βήματα που θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε μία ώρα αρχύτερα.
Μιλήστε με τους καλεσμένους σας ενημερώνοντάς τους πως θέλετε να τα αλλάξετε, αν βέβαια έχετε την οικειότητα και γνωρίζετε πως δεν θα παρεξηγηθούν. Ζητήστε τη βοήθειά τους για την αλλαγή. Αν για παράδειγμα θέλετε ακριβώς το ίδιο αντικείμενο, παραδείγματος χάρη μία φούστα που σας έφεραν, σε μεγαλύτερο νούμερο, δεν θα έχουν καμία αντίρρηση να σας την αλλάξουν στο μαγαζί που την αγόρασαν, ειδικά αν είναι από την περιοχή τους. Πού να τρέχετε εσείς τώρα;
Αν κάποια από τα δώρα-αλλαγές είναι από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων παιδικών ρούχων, συγκεντρώστε τα και ψάξτε να δείτε μήπως κάποιο από τα εμπορικά κέντρα της πόλης διαθέτουν συγκεντρωμένα αυτά τα μαγαζιά. Έτσι, σε ένα εμπορικό κέντρο θα μπορέσετε να κάνετε αρκετές αλλαγές.
Για να μην χάνετε πολύ χρόνο στο κάθε κατάστημα, ζητήστε τη βοήθεια μία πωλήτριας. Αν για παράδειγμα θέλετε το ίδιο αντικείμενο σε άλλο χρώμα ή μέγεθος –αν πρόκειται για ρούχο- τότε ζητήστε να σας το δώσει και το πιθανότερο είναι πως θα αναλάβει εκείνη να σας κάνει την αλλαγή για να μην περιμένετε στην ουρά του ταμείου. Ειδικά αν έχετε και το μωρό σας μαζί, τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα ώστε να την πείσετε πως δεν μπορείτε να περάσετε όλη αυτή την ταλαιπωρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved