Μια φορά και έναν καιρό…Bonpoint!

O παραμυθένιος κόσμος του γαλλικού οίκου παιδικών ρούχων Bonpoint άνοιξε τις πόρτες του στο Golden Hall. 

Μια φορά και έναν καιρό…Bonpoint!

Γεμάτα φαντασία και διακριτικές λεπτομέρειες γαλλικής φινέτσας, το στυλ της συλλογής Bonpoint μετατρέπει την ευτυχία σε καθημερινό τρόπο ζωής. Όπως ένα παιδί που ανακαλύπτει τον κόσμο.

Τα στυλ, τα κοψίματα και τα τελειώματα είναι προσαρμοσμένα στα παιδιά, επιτρέποντας τους να αυτοσχεδιάζουν, να ανακαλύπτουν, να εκφράζουν τα όνειρα τους και να νιώθουν σαν εξερευνητές, ποιητές, rock stars ή αθλητές. Όλες οι συλλογές της Bonpoint αποπνέουν μια γαλλική κομψότητα. Ιδιαίτερα κοψίματα, όμορφα υλικά και πολλή ποίηση. Σε αυτό προστίθεται μια ροκ γοητεία και μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων, διαφορετικά υφάσματα και prints.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη Bonpoint όταν πρόκειται για την επιλογή ενός δώρου για ένα νεογέννητο; Βρεφικά ρούχα που εκπέμπουν την γλυκύτητα μιας τέλειας ζωής με δαντελένιες λεπτομέρειες, άνετα βαμβακερά φορμάκια, όμορφες ζακέτες και χουχουλιάρικες κουβέρτες. Ιδανικά δώρα και outfit για τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων και για πάρτυ ἠ βαφτίσια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά αλλά και τους γονείς με την μοναδικότητα τους.

Η Bonpoint δημιουργεί διαχρονικά κομμάτια για αγόρια και κορίτσια που ξεπερνούν κάθε μόδα ή τάση. Η άνεση παίζει πρωταρχικό ρόλο για τις πολυάσχολες ζωές των παιδιών και τα ρούχα τους πρέπει να επιτρέπουν και να διευκολύνουν αυτή την συνεχή και απαραίτητη κίνηση. Κάθε παιδί να είναι χαρούμενο, να χαμογελάει, να γελάει, να ζει. Bonpoint – η ευτυχία που κρύβεται στα ρούχα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved