Αυτά τα αρκουδάκια είναι μοναδικά στον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Αρκουδάκια με μεγάλη συναισθηματική αξία.

Αυτά τα αρκουδάκια είναι μοναδικά στον κόσμο και αυτός είναι ο λόγος (pics)

Όταν η Mary Macinnes, μαθήτρια ακόμα, άρχισε να φτιάχνει αρκουδάκια δεν φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα ήταν η κύρια ασχολία της.

Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν ίδρυσε τη δική της μικρή εταιρεία στο πλαίσιο ενός τοπικού προγράμματος για την επιχειρηματικότητα των νέων. Με μόλις £ 10 στο ταμείο και το ταλέντο της στο ράψιμο, η MacInnes άρχισε να δημιουργεί αρκουδάκια που δεν ήταν απλά χαριτωμένα, αλλά είχαν μεγάλη συναισθηματική αξία καθώς ήταν φτιαγμένα από ρούχα αγαπημένων ανθρώπων ή ζώων που είχαν «φύγει».

Παρότι το πρόγραμμα ήταν για ένα μήνα, το νεαρό κορίτισι συνέχισε να ράβει αρκουδάκια. Δέκα μήνες αργότερα, ψηφίστηκε νεαρή επιχειρηματίας του 2014. Ήταν μόλις 16 χρονών!

Εξι χρόνια μετά, η MacInnes συνεχίζει να δημιουργεί το «αρκουδάκι μνήμης», και όπως εξηγεί μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως θεωρεί προνόμιο να δημιουργεί ένα αρκουδάκι από προσωπικά είδη ανθρώπων που της τα εμπιστεύονται.

Για τα αρκουδάκια της η MacInnes εμπνέεται από τα αντικείμενα που φέρνουν οι πελάτες της, κάνοντας το καθένα εντελώς μοναδικό. Μερικά από αυτά μπορούν να κάθονται και να στέκονται ενώ σε ορισμένα - ανάλογα πάντα με την επιθυμία του πελάτη- μπορεί να φυλαχθεί η τέφρα των αγαπημένων τους προσώπων.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί πώς η νεαρή η MacInnes μετατρέπει τα ρούχα σε μοναδικά αρκουδάκια.

Πηγή: mymodernmet.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved