«Ζήτημα χρόνου» - Το νέο παραμυθένιο & αισιόδοξο video clip του Πάνου Μουζουράκη (vid)

Ένα παραμυθένιο τραγούδι που έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

«Ζήτημα χρόνου» - Το νέο παραμυθένιο & αισιόδοξο video clip του Πάνου Μουζουράκη (vid)

Το ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης με μία υπέροχη φωνή που ξεχωρίζει, σίγουρα το γνωρίζετε. Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρετε, είναι το νέο του τραγούδι με τίτλο «Ζήτημα Χρόνου».

Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Απόστολος Βαλαρούτσος, μουσικός και αγαπημένος συνεργάτης του Πάνου Μουζουράκη. Το τραγούδι κυκλοφόρησε αμέσως μετά το καλοκαίρι και μόλις έναν μήνα πριν, δημοσιεύτηκε και το video clip..

Αν έπρεπε να περιγράψουμε αυτό το τραγούδι με λέξεις, θα λέγαμε ότι είναι παραμυθένιο, χαρούμενο, γλυκό και αισιόδοξο. Τον Πάνο Μουζουράκη συνοδεύουν στα φωνητικά οι Απόστολος Βαλαρούτσος και Γιώργος Μυλωνάς.

Και οι τρεις τους, στο video clip υποδύονται τρία παιχνίδια-μινιατούρες που ζωντανεύουν για να βοηθήσουν ένα μικρό κοριτσάκι που το όνειρό του είναι να γίνει μουσικός.

Το κοριτσάκι μεγαλώνει σε μία οικογένεια με συχνά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νιώθει τα όνειρά του να γκρεμίζονται. Η αγάπη όμως για τη μουσική, η ισχυρή θέληση για να φτάσει το όνειρο και το πείσμα της, της δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει να ονειρεύεται και να προσπαθεί.

Δίπλα της, πάντα οι τρεις μινιατούρες οι οποίες την εμψυχώνουν και τη φροντίζουν, όπως κανονικά θα έπρεπε να κάνουν οι δύο γονείς.

Οι στίχοι ακτινοβολούν αισιοδοξία και χαρά. Μας λένε ότι η ζωή είναι όμορφη με τα καλά και τα κακά της και ότι στο τέλος, το χαμόγελο πάντα επιστρέφει στα χείλη. Το βίντεο κλιπ από την άλλη, θίγει το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας και δίνει έμφαση στο ρόλο της οικογένειας στην εξέλιξη των παιδιών.

Ας το απολαύσουμε λοιπόν και ας λειτουργήσει σαν υπενθύμιση για το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας. Να ακούμε τους προβληματισμούς τους και να είμαστε εμείς το στήριγμα για την κατάκτηση των ονείρων τους.



Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved