Διάσημοι γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη - Οι αντιδράσεις τους μοναδικές

Δεν ενθουσιάστηκαν με την ιδέα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη.

Διάσημοι γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους με τον Άγιο Βασίλη - Οι αντιδράσεις τους μοναδικές

Στο εξωτερικό αποτελεί παράδοση η αναμνηστική φωτογραφία με τον Άγιο Βασίλη.

Γονείς μαζί με τα παιδιά τους συρρέουν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα και στήνονται στις ουρές προκειμένου να εξασφαλίσουν μια φωτογραφία του παιδιού μαζί του.

Εξαίρεση φυσικά δεν αποτελούν οι διάσημοι γονείς. Ντύνουν και στολίζουν τα παιδιά τους προκειμένου όταν μεγαλώσουν να κοιτάζουν με χαρά την όμορφη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

Μόνο που αρκετά παιδιά, και ειδικά μικρά σε ηλικία, δεν απολαμβάνουν αυτή την τόσο …σημαντική στιγμή. Συνήθως δυσανασχετούν που πρέπει να καθίσουν στην αγκαλιά ενός παππούλη με τεράστια γενειάδα και να χαμογελούν. Αρχίζουν λοιπόν να κλαίνε, να θέλουν να φύγουν, να σπρώχνουν τον Άγιο Βασίλη…

Δεν είναι ότι δεν τον συμπαθούν αφού για τα περισσότερα παιδιά, τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 4 ετών, η ύπαρξη του Αγίου Βασίλη είναι αδιαμφισβήτητη. Απλά σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης η διάκριση μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας είναι δύσκολη!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα πάρετε μια γεύση από τις αντιδράσεις των παιδιών διάσημων γονιών που θέλησαν να τα φωτογραφίσουν με τον Άγιο Βασίλη:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved