Γιατί στα παραμύθια δεν πρέπει να λέμε ποτέ «όχι»!

Κάθε φορά που θέλω να επιλέξω ένα δώρο για αγαπημένο παιδάκι, είτε το δικό μου, είτε το ανιψάκι μου, το βαφτιστήρι μου ή το νεογέννητο της κολλητής μου, προσπαθώ να βρω αρχικά την κατεύθυνση.

Γιατί στα παραμύθια δεν πρέπει να λέμε ποτέ «όχι»!

Ευχαριστιέμαι κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να αγοράσω δώρα για μικρά παιδιά. Ακόμα κι αν δεν είναι η πιο… εύκολη απασχόληση του κόσμου, η δυνατότητα που μου δίνεται, έστω για λίγο, να ταξιδέψω στον κόσμο των παιδιών, να μπω στο παραμύθι και να τα προσκαλέσω μαζί μου με το δώρο μου, με συνεπαίρνει κάθε μα κάθε φορά. Στον μαγικό κόσμο των παιδιών βρίσκω τα πάντα: Ζωάκια που μιλάνε, κάστρα με μικρές πριγκίπισσες και ηρωικούς ιππότες, τρενάκια και κουκλόσπιτα, αλλά και νεραϊδένια φορέματα, κουστούμια για μικρούς κυρίους, φτερά, στρας, αστεράκια και καρδούλες… Ζω ένα όνειρο, ένα παραμύθι - και στα παραμύθια δεν λέμε ποτέ «όχι»!

Κάθε φορά που θέλω να επιλέξω ένα δώρο για αγαπημένο παιδάκι, είτε το δικό μου, είτε το ανιψάκι μου, το βαφτιστήρι μου ή το νεογέννητο της κολλητής μου, προσπαθώ να βρω αρχικά την κατεύθυνση. Τελευταία έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τα παιχνίδια, στα παιδιά αρέσουν τα όμορφα ρούχα, ακριβώς όπως και σε εμάς τους μεγάλους. Γιατί φορώντας ένα ρούχο που είναι πραγματικά ξεχωριστό, αισθάνονται κι εκείνα ξεχωριστά. Αισθάνονται τον θαυμασμό των γύρω τους, καμαρώνουν το καινούριο φόρεμα ή το καινούριο πουκάμισο γιατί νιώθουν ωραία. Ειδικά εάν τα καινούρια ρούχα που τους κάνω δώρο αποπνέουν μια αίσθηση παραμυθιού, τότε τα παιδιά που ανοίγουν το πακέτο τους, πραγματικά ξετρελαίνονται!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved