4χρονη κόβει τα μαλλιά της μαμάς της λίγο πριν τη χημειοθεραπεία (pics)

H Emile Orton ήθελε τα παιδιά της να συνηθίσουν να τη βλέπουν χωρίς μαλλιά.

4χρονη κόβει τα μαλλιά της μαμάς της λίγο πριν τη χημειοθεραπεία (pics)

Το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Emile Orton διαγνώστηκε στο δεύτερο στάδιο με καρκίνο των ωοθηκών, ο ογκολόγος της, της έδωσε κάποιες συμβουλές για την απώλεια των μαλλιών της.

«Λίγο πριν αρχίσω τη χημειοθεραπεία, ο γιατρός μου, μου είπε "Θυμήσου ότι αυτό θα είναι δύσκολο και για τα παιδιά σου επίσης. Δεν θα είσαι η μόνη που θα βιώσεις συναισθηματικές αλλαγές"», εξηγεί η 32χρονη στο TODAY Parents, και συνεχίζει, «Μου συνέστησε να βρω έναν τρόπο να τα εντάξω και αυτά μέσα σε αυτό».

Η Emile ήταν αγχωμένη που θα ξύριζε το κεφάλι της, ήθελε να να γίνει εύκολο και για τα παιδιά της να συνηθίσουν την ιδέα της «φαλακρής μαμάς». Έτσι η μαμά από τη Utah, ζήτησε από την τετράχρονη κόρη της, το ένα από τα τρία της παιδιά, Norah, να γίνει η κομμώτριά της.

Η Norah, άρπαξε τα ψαλίδια της και άρχισε να κουρεύει τη μαμά της.

«H Norah, λατρεύει ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Θα προσέξει αν κάποιος φοράει γκλίτερ. Βέβαια αυτό δεν το πήρε από εμένα!».

Η Norton, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram που δείχνει την κόρη της να της κόβει τα μαλλιά, σχολιάζοντας αστειευόμενη: «Φοβάμαι για τη ζωή του αυτιού μου!»


https://www.instagram.com/tv/B4DM210B7dD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τελικά, ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό και θετικό απ' ό,τι φανταζόμουν. Μπορείς να κάνεις αστεία πράγματα μέσα σε θλιβερές καταστάσεις. Η Norah ήταν τόσο ευχαριστημένη με τον εαυτό της. Ήθελε να συνεχίσει! Σίγουρα θα γίνει μια παγκοσμίως γνωστή κομμώτρια».

«Μαμά είσαι υπέροχη!», έγραψε ένα χρήστης κάτω από το post της, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Απλά μου αρέσει αυτό που έκανες τόσο πολύ. Βοηθώντας τα παιδιά να καταλάβουν όλα αυτά!».

Ο επτάχρονος γιος της, Cole, ο οποίος "πάλευε" με την ιδέα ότι η μαμά του θα χάσει τα μαλλιά της, γέλασε όταν του έδειξε τη δουλειά που είχε κάνει η αδερφή του.

Η Orton πρόκειται να τελειώσει τις χημειοθεραπείες της την παραμονή των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τον γιατρό της όλα θα πάνε μια χαρά με την υγεία της

πηγή φωτογραφιών: Instagram account Emile Orton

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved