Black Friday Tips: Ξέρουμε πού θα βρεις τα ιδανικά ρούχα για το μικρό σου!

Ένα μυστικό που κανείς δεν σου αποκαλύπτει, αλλά το μαθαίνεις μόνη σου μόλις γίνεις μανούλα, είναι πως από τη στιγμή που γεννιέται το παιδί, η δική του γκαρνταρόμπα έχει πλέον μεγαλύτερη σημασία από τη δική σου.

Black Friday Tips: Ξέρουμε πού θα βρεις τα ιδανικά ρούχα για το μικρό σου!

Η εξωτερική σου εμφάνιση και η μόδα είναι δύο ζητήματα που συνεχίζουν να σε απασχολούν, όμως με τον… ανεξέλεγκτο ρυθμό που ψηλώνει το μικρό σου, πρέπει διαρκώς να του αγοράζεις καινούργια ρούχα.

Συγχρόνως, όσο το παιδί μεγαλώνει, τόσο πιο αυτόνομο και δραστήριο γίνεται, με αποτέλεσμα τα μπλουζάκια και τα παντελόνια του, να έχουν πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής. Το ατελείωτο και ξέφρενο παιχνίδι, φέρνει με τη σειρά του επίμονους λεκέδες, απρόβλεπτα σκισίματα και κατά συνέπεια, αφαιρέσεις και νέες προσθήκες στην ντουλάπα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας τρόπος να περιορίσεις τα επαναλαμβανόμενα έξοδα και αυτός είναι να επωφεληθείς από την επερχόμενη Black Friday! Ανακαλύπτοντας τις μοναδικές προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα DPAM, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα του μικρού σου στις πιο προνομιακές τιμές.

DPAM BLACK FRIDAY


Αν πάλι ο καθιερωμένος εμπορικός θεσμός της Black Friday, σου προκαλεί άγχος, εξαιτίας του πλήθους καταναλωτών που θα υπάρχει στις κεντρικές αγορές, παρακάτω έχουμε καταγράψει μερικά tips για να πραγματοποιήσεις με απόλυτη άνεση τις αγορές σου.

Επιλέγοντας από τον… καναπέ του σπιτιού σου

Σε περίπτωση που θέλεις να αποφύγεις την πολυκοσμία που θα επικρατεί παντού ένεκα της ημέρας, μην ξεχνάς πως μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου και από τον καναπέ του σπιτιού σου! Οπότε αν δεν θέλεις να χάσεις την άνεσή σου, με μερικά μόνο «κλικ» γεμίζεις το διαδικτυακό σου καλάθι και λίγες μέρες μετά, τα προϊόντα που επέλεξες αποστέλονται σπίτι σου. Ακόμη κι αν έκανες λάθος με κάποιο νούμερο, έχεις τη δυνατότητα αλλαγής σε κάποιο φυσικό κατάστημα, καθώς και επιστροφής εντός 30 ημερών από τη μέρα παραλαβής της παραγγελίας. Επιπλέον, αποκλειστικά online θα βρεις 70% έκπτωση σε παλαιότερες συλλογές της DPAM, που πραγματικά θα λατρέψεις!

O απόλυτος προορισμός για παιδιά

Μπορεί για τη δική σου γκαρνταρόμπα να πρέπει να επισκεφθείς περισσότερα από τρία καταστήματα, όμως για τις εμφανίσεις του μικρού σου, ένας είναι ο απόλυτος προορισμός, και αυτός δεν είναι άλλος από τα DPAM! Με μία τεράστια ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και παπουτσιών που καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό πλαίσιο, από βρέφη έως παιδιά 14 ετών, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Με προσφορές που «αγγίζουν» το 50% στη φετινή συλλογή και είκοσι διαφορετικά brands υποδημάτων με έως και 20% έκπτωση, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να εμπλουτίσεις την γκαρνταρόμπα του παιδιού σου.

DPAM BLACK FRIDAY 2

Είναι μία σίγουρη επιλογή

Ο βασικότερος λόγος που αξίζει να επισκεφθείς τα DPAM, εκτός από τις ανεπανάληπτες προσφορές τους, είναι η πολύχρονη εμπειρία τους στο παιδικό ρούχο, η οποία ξεκινάει από το Παρίσι του 1978! Έχοντας μελετήσει και γνωρίζοντας πλέον σε βάθος τις ανάγκες που έχει ένα παιδί, δημιουργούν ρούχα γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ανταποκρίνονται απόλυτα στον τρόπο που πρέπει να μεγαλώνει ένα παιδί, δηλαδή… σαν παιδί!

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Μπες σήμερα κιόλας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της DPAM και ρίξε μία ματιά στην πλούσια συλλογή που διαθέτει. Έπειτα, σημείωσε μία σύντομη λίστα με τα ρούχα που χρειάζεται το παιδί και την ερχόμενη… μαύρη Παρασκευή, πραγματοποίησε οργανωμένα τις αγορές σου σε ένα από τα 18 φυσικά καταστήματα που υπάρχουν στη χώρα ή μέσω του διαδικτύου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved