Νάντια Γιαννακοπούλου: Η οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram και το συγκινητικό μήνυμα (pics)

Από τις πολύ όμορφες φωτογραφίες με την οικογένειά της.

 

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram και το συγκινητικό μήνυμα (pics)

Μια πολύ όμορφη ανάρτηση με την οικογένειά της έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, είναι μητέρα τριών παιδιών και με το σύζυγό της, ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάξιμο Μουμούρη, έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με τις κόρες της ή στιγμιότυπα από βόλτες με την οικογένειά της, ωστόσο, στο πρόσφατο post που έκανε συνοδευόταν και από ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Ξεκίνησε η εορταστική περίοδος για εμάς! Την Δευτέρα γιόρταζε η Κατερινούλα μου Σήμερα γενέθλια ο Μάξιμος και έπεται συνέχεια...
Υγεία κ χαρά σε όλους εύχομαι από την καρδιά μου!!! Να ζούμε κάθε στιγμή αληθινά και με αγάπη! (Υ.Γ.: ειδικά αυτές τις μέρες η απουσία των αγαπημένων μας είναι ακόμη πιο έντονη. Ακόμη πιο επώδυνη. Την Δευτέρα θα γιόρταζε μαζί με την μεγάλη μου κόρη και η μητέρα μου. Δεύτερη γιορτή που κάνουμε χωρίς αυτήν. Το κενό δεν αναπληρώνεται.ΒΗ απουσία της εκκωφαντική. Την έχω όμως πάντα μέσα μου και αυτή η ζεστασιά της θύμησης της είναι η δύναμη και ο οδηγός μου)
Καλές γιορτές να έχουμε όλοι!»

Τι γνωρίζουμε για την Νάντια Γιαννακοπούλου

Η Νάντια Γιαννακοπούλου γεννήθηκε το 1977. Αποφοίτησε από το Δημόσιο Λύκειο Καρέα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έχει δύο μεταπτυχιακά διπλώματα στην Ευρωπαϊκή Πολιτική (London School of Economics and Political Science) και στο Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο (University of Bristol). Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά και έχει κάνει σπουδές στο κλασικό πιάνο.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την οικογενειακή εορταστική φωτογραφία καθώς και άλλες με τις κόρες και το σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved