Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν αυτά τα παιδιά μόλις έμειναν για λίγο μόνα τους (vid)

Άφωνοι οι γονείς με τα κατορθώματα των παιδιών τους.

Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν αυτά τα παιδιά μόλις έμειναν για λίγο μόνα τους (vid)

Ως γνωστόν τα παιδιά είναι ανήσυχα πνεύματα. Θέλουν να μαθαίνουν καινούρια πράγματα και να ανακαλύπτουν καθετί που εξάπτει τη φαντασία τους.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτα περιστατικά ή ακόμα και ατυχήματα. Γι΄αυτό και οι ειδικοί συμβουλεύουν να μη μένουν ποτέ τα μικρά παιδιά μόνα τους στο σπίτι χωρίς επίβλεψη, καθώς ο κίνδυνος ατυχήματος είναι μεγάλος.

Επίσης, δεν αφήνετε εκτεθειμένα απορρυπαντικά, φάρμακα, μπαταρίες, ακάλυπτες πρίζες, καλώδια και οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει ενδιαφέρον στο παιδί να το πιάσει ή το βάλει στο στόμα του.

Εκτός όμως από το κομμάτι της ασφάλειας, το να μένει το παιδί μόνο του, ακόμα και για λίγο, επιφυλάσσει κι άλλου είδους εκπλήξεις.

Οπως να μπείτε ξαφνικά στο μπάνιο και να το δείτε ντυμένο στα …λευκά! Με ποιο τρόπο; Να έχει βρει τις κρέμες σας, να τις έχει απλώσει παντού και να έχει προσθέσει ταλκ σε κάθε σπιθαμή του μπάνιου.

Άλλο αγαπημένο σημείο του σπιτιού για αυτοσχεδιασμό είναι η κουζίνα φυσικά. Εκεί τα παιδιά μπορούν πραγματικά να μεγαλουργήσουν…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μερικά μόνο περιστατικά …μικρού και μεγάλου χαμού που μπορούν να προκαλέσουν τα παιδιά χωρίς να αισθάνονται καθόλου ενοχές. Το αντίθετο θα λέγαμε.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved