Ζέτα Δούκα: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της (pics)

Τα γενέθλιά της είχε χθες 24 Νοεμβρίου η Ζέτα Δούκα και όπως ήταν αναμενόμενο, οι ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό από γνωστός και αγνώστους, έπεσαν βροχή.

Ζέτα Δούκα: Φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων της (pics)

Η Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Thrive» έσβησε τα 46 της κεράκια και η ίδια νιώθει πιο ευλογημένη και τυχερή από ποτέ.

Με δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει πόσο ευτυχισμένη είναι έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατηαντωνά και την κόρη τους, Θάλεια.

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα... Κι όμως!», γράφει στην αρχή του μηνύματός της και συνεχίζει.

«Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις... Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο...! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever».

Δείτε τις φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της πάρτι στη gallery που ακολουθεί. Η μικρή Θάλεια, κλέβει τις εντυπώσεις από τη μαμά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved