Πώς ένας αφυγραντήρας θα κάνει χαρούμενο το παιδί σας

Όλοι ενδιαφερόμαστε για την υγεία και την ευτυχία των παιδιών μας και μάλιστα παίρνουμε κάθε δυνατό μέτρο για να την εξασφαλίσουμε.

Πώς ένας αφυγραντήρας θα κάνει χαρούμενο το παιδί σας

Φροντίζουμε να τους παρέχουμε ποιοτικό φαγητό, να τα ντύνουμε σωστά για να μην κρυώνουν και διαμορφώνουμε κατάλληλα το σπιτι μας για να μην υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν καθώς παίζουν. Τι κάνουμε όμως για τον αέρα που αναπνέουν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τα παιδιά μας;

Εμείς, ως ενήλικες, έχουμε αυξημένες άμυνες απέναντι στις ασθένειες, αλλά το παιδί μας μπορεί πολύ εύκολα να αρρωστήσει από κάποιο βακτήριο που ανέπνευσε από τον αέρα στο περιβάλλον του σπιτιού μας.

Ένας αφυγραντήρας στο σπίτι μας μπορεί να αποτελέσει σημαντική διαφορά στην υγιεινή του χώρου αλλά και στην γενικότερη υγεία του παιδιού μας. Ας εξετάσουμε αναλυτικά τους λόγους που ένας αφυγραντήρας είναι πολύτιμος το χειμώνα:

Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης ασθενειών

Το χειμώνα τα κρούσματα γρίπης και ιώσεων αυξάνονται. Όταν ο αέρας μέσα στο σπίτι μας δεν φιλτράρεται και δεν έχει τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας, τότε ευνοείται η ανάπτυξη βλαβερών μικροοργανισμών. Τα παιδιά μας προσβάλλονται ευκολότερα από τους ιούς και είναι πολύ πιθανό, σύντομα να χρειαστούμε παιδίατρο ή ακόμα και να καταλήξουμε στη λύση της αντιβίωσης, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε ένα πιο βαρύ περιστατικό που θα ταλαιπωρεί το παιδί μας.

Ένας αφυγραντήρας, ο οποίος φιλτράρει αποτελεσματικά τον αέρα του σπιτιού μέσα από τέσσερα στάδια φιλτραρίσματος, μαζί με την λειτουργία του ιονισμού, εξαφανίζει βλαβερούς μικροοργανισμούς, διατηρεί καθαρή την ατμόσφαιρα και βοηθάει τα παιδιά μας να παραμείνουν υγιή.

Καταπραΰνει τα συμπτώματα κρυωμάτων και γρίπης

Αν το παιδί μας υποφέρει ήδη από γρίπη ή κάποιο κρύωμα, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για να το ανακουφίσουμε είναι να φροντίσουμε τα επίπεδα υγρασίας στους χώρους του σπιτιού μας. Όταν η υγρασία βρίσκεται στα φυσιολογικά επίπεδα, δηλαδή στο 40-55%, τότε έχει την τάση να καταπραΰνει τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Ερεθισμένες ρινικές οδοί
  • Συμφόρηση
  • Ιγμορίτιδα
  • Ερεθισμένος λαιμός

Οι αφυγραντήρες CLASSIC Series της Morris, με την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ρεύματος καθώς και την αθόρυβη λειτουργίας τους, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας τους, θα ανακουφίσουν τόσο το παιδί μας όσο και την τσέπη μας.

AF1

Εμποδίζει την Εμφάνιση Αλλεργιών

Στα σπίτια όπου η υγρασία δεν βρισκεται σε φυσιολογικά επίπεδα, συναντάμε συχνά αλλεργιογόνους παράγοντες. Οι παράγοντες αυτοί, όταν αφορά σε ανθρώπους που έχουν την προδιάθεση, οδηγούν στην εμφάνιση συμπτωμάτων αλλεργίας.

Τα παιδιά μας είναι περισσότερο επιρρεπή από εμάς σε αλλεργίες, ιδιαίτερα το χειμώνα. Με τον αφυγραντήρα στο παιδικό δωμάτιο, ώστε να ρυθμίζονται αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας, δεν ανησυχούμε πια για τυχόν εμφάνιση αλλεργιών. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να κλειδώνουμε τον πίνακα ελέγχου του αφυγραντήρα, ώστε να επιλέγουμε μόνο εμείς τις απαιτούμενες ρυθμίσεις για την σωστή λειτουργία του αφυγραντήρα.

Βελτιώνει τον ύπνο

Λίγα πράγματα είναι περισσότερο σημαντικά για την υγεία και την ανάπτυξη ενός παιδιού από τον ποιοτικό ύπνο. Σε υψηλή υγρασία, το σώμα μας δεν αναπνέει όπως θα έπρεπε και αυτό μας δημιουργεί ένα εξαιρετικά άβολο συναίσθημα. Τα παιδιά έχουν ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία να ανταπεξέλθουν σε τέτοιο περιβάλλον πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν ανήσυχες νύχτες, με αποτέλεσμα να νιώθουν εξαντλημένα την επόμενη μέρα. Αυτό μπορεί να σημαίνει από κακή απόδοση στο σχολείο έως και έλλειψη διάθεσης για διάφορες απλές, καθημερινές δραστηριότητες.

Είτε θέλουμε να εξασφαλίσουμε την καλή υγεία των παιδιών μας, είτε να καταπραΰνουμε τα συμπτώματα της γρίπης, οι αφυγραντήρες CLASSIC Series, είναι η καλύτερη επιλογή για να το πετύχουμε. Η σειρά αυτή, που μάλιστα έχει καλώδιο μήκους 1,8 μέτρων, μας επιτρέπει να τοποθετήσετε τον αφυγραντήρα οπουδήποτε εξυπηρετεί μέσα στο δωμάτιο, χωρίς να μας περιορίζει η θέση της πρίζας.

Αποκτήστε το δικό σας αφυγραντήρα εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved