Γνωρίστε τη Lilli, το κοριτσάκι που εμφανίζεται με «πριγκιπικά» φορέματα σε κάθε χημειοθεραπεία

Τις τελευταίες μέρες, οι φωτογραφίες της μικρής Lilli κάνουν το γύρο του διαδικτύου και συγκινούν.

Γνωρίστε τη Lilli, το κοριτσάκι που εμφανίζεται με «πριγκιπικά» φορέματα σε κάθε χημειοθεραπεία

H Lilli είναι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι από το Irwin της Πενσιλαβνίας. Τον περασμένο Δεκέμβρη, σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, εμφάνισε μία ιδιαίτερη μορφή καρκίνου, έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο που επηρεάζει τα οπτικά νεύρα. Αμέσως ξεκίνησε και ο Γολγοθάς της με τις χημειοθεραπείες. Μέχρι και σήμερα έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, έχει βρει όμως έναν μοναδικό τρόπο να παραμένει δυνατή.

Κάθε φορά που η Lilli μπαίνει στο νοσοκομείο για χημειοθεραπεία, φοράει και από ένα διαφορετικό πριγκιπικό φόρεμα. Στα μαλλιά της υπάρχει είτε ένα στέμμα, είτε μία κορδέλα, ενώ πολλές φορές δεν παραλείπει να βάλει το κόκκινο κραγιόν της. Το κοριτσάκι με αυτόν τον τρόπο χρωματίζει όπως μπορεί τις γκρίζες ημέρες των χημειοθεραπειών και οι γονείς της την απαθανατίζουν με τον φωτογραφικό φακό.

Η μικρή Lilli εμπνέει εκατοντάδες ανθρώπους που περνούν αντίστοιχες δοκιμασίες και όχι μόνο. Τις τελευταίες μέρες οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και σε μία ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα της μικρής δήλωσε:

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν Ημέρα Εθνικής Πριγκίπισσας! Προς τιμήν της δημοσιεύω φωτογραφίες της Lili από τα ραντεβού για την θεραπεία της. Μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε περίπου 30 χημειοθεραπείες και χρειάζεται άλλες 15 ακόμα για να τελειώσει».

Δείτε τις φωτογραφίες του πεντάχρονου κοριτσιού με τα υπέροχα φορέματα, στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Facebook @Courtney Durante

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved