Τζένη Μπότση: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της (pics)

Μανούλα εδώ και λίγες μέρες είναι η γνωστή ηθοποιός.

Τζένη Μπότση: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης της (pics)

Η Τζένη Μπότση βιώνει την απόλυτη ευτυχία καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Την περασμένη Δευτέρα, γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.280 γρ. και από εκείνη τη στιγμή είναι πανευτυχής.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μιχαλάς, κατάφεραν να κρατήσουν «μυστική» την εγκυμοσύνη ειδικά τους πρώτους μήνες μέχρι να σιγουρευτούν ότι όλα θα πάνε καλά.

Η εγκυμοσύνη της ήταν άλλωστε και ο λόγος που είχε αποχωρήσει από το καστ της επιτυχημένης σειράς στην οποία πρωταγωνιστούσε «Πέτα τη φριτέζα».

Η Τζένη Μπότση μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε στο asist.gr για την εγκυμοσύνη της και μεταξύ άλλων είπε: «Δεν πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Μας έχουν μεγαλώσει μέσα στο ψέμα. Από την αρχή επέλεξα να μοιραστώ αυτό που μου συνέβαινε με ανθρώπους που δεν θα το έλεγαν πουθενά και θα σεβόντουσαν το θέλω μου. Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή».

Η ηθοποιός θέλησε ωστόσο να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά από τη γέννηση του παιδιού της και δημοσίευσε φωτογραφία τόσο από τα κεράσματα όσο και από τα πρώτα δώρα που δέχτηκε.

Δείτε τη δημοσίευσε στο Instagram στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved