Νίκος Πουρσανίδης: Η τρυφερή φώτο με τον γιο του στο Instagram μας έκανε να λιώσουμε (pics&vid)

Μπαμπάς και γιος στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Νίκος Πουρσανίδης: Η τρυφερή φώτο με τον γιο του στο Instagram μας έκανε να λιώσουμε (pics&vid)

Τον γνωρίσαμε ως γιο της Σωσώς στη σειρά εγκλήματα, έπειτα κέρδισε τις καρδιές μας στην «Πολυκατοικία» και τώρα τον απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Θα γίνει της Πολυκατοικίας», μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Πουρσανίδης, για όσους δεν το γνωρίζουν έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια μαζί με την Κατερίνα Παπαδοπούλου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2013 και απέκτησαν έναν αξιολάτρευτο γιο. Τον 5χρονο Φίλιππο.

Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο gossip-tv, προτεραιότητά του είναι η οικογένειά του.

«Για εμένα το πρώτο είναι η οικογένειά μου και μετά έρχονται όλα τα άλλα»!

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τον γιο του Φίλιππο και για το αν παρακολουθεί τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί:

«Ο γιος μου παρακολουθεί καμιά φορά τις σειρές μου, αν και δεν θέλω. Επειδή είναι 4.5 χρόνων θέλω σιγά-σιγά να μεγαλώσει και να καταλάβει τί είναι περισσότερο αυτό και να μπορεί να το διαχειριστεί. Πίσω από την τηλεόρασή μας είναι το μπαλκόνι και βγήκε έξω να δει πού είμαι. Θέλω να είναι σε μια ηλικία που να το καταλαβαίνει καλύτερα».

Ακόμη εξομολογείται ότι του έχει πει πως θέλει να γίνει ηθοποιός και τονίζει:

«Ο γιος μου θα ήθελα να κάνει ότι αγαπά στη ζωή του, όπως με άφησαν κι οι δικοί μου γονείς να κάνω αυτό που θέλω…Έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου από τη στιγμή που έγινα μπαμπάς, νιώθω πλήρης».



Ο Νίκος Πουρσανίδης αν και διατηρεί λογαριασμό στο Instagram, δεν κάνει καθημερινές αναρτήσεις. Ωστόσο, πριν μερικές ώρες μας εξέπληξε ευχάριστα μιας και δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον γιο του, ενώ η μαμά τους απαθανατίζει με το κινητό της τηλέφωνο.

«Αν το χτίσεις, θα έρθει», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του συνοδεύοντάς τη με τα hashtags «early #sunny #xmas #xmastree #fatherandson #mum #family #star».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί την υπέροχη φωτογραφία τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved