Αλέξανδρος Λογοθέτης: Δείτε τον γιο του για πρώτη φορά (pics)

Τον Μάιο του 2012 ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι», έγινε πατέρας και απέκτησε έναν γιο από το γάμο του με την ηθοποιό, Ευσταθία Τσαπαρέλη.

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Δείτε τον γιο του για πρώτη φορά (pics)

O ηθοποιός ξεχωρίζει τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο όσο και για τη σεμνότητα με την οποία διαχειρίζεται την δημοσιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και το Facebook, θα βρει κανείς ελάχιστες φωτογραφίες με τον αξιολάτρευτο γιο του Μάρκο.

O ωραιότερος ρόλος στη ζωή του; Αυτός του πατέρα

Από το 2012 απολαμβάνει το ρόλο του πατέρα. Λατρεύει τον γιο του και καθημερινά τον παρατηρεί να μεγαλώνει. Θέλει ο γιος του να είναι ευτυχισμένος και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, μαζί με τη γυναίκα του αφιερώνουν πολύ χρόνο στον Μάρκο, δημιουργώντας μαζί του υπέροχες αναμνήσεις. Βόλτες στο πάρκο, περίπατοι στην Πάρνηθα, camping το καλοκαίρι είναι μερικά απ' όλα όσα κάνουν μαζί.

«Τώρα που έχω κι εγώ παιδί προσπαθώ να δουλεύω λιγότερο, για να μπορώ να το βλέπω περισσότερο. Ασχολούμαι με το γιο μου, αλλά όπως και να ´χει οι ώρες με τη μητέρα του, είναι περισσότερες. Ζηλεύω λίγο, με την καλή έννοια, γιατί αρχίζω και το διακρίνω αυτό. Βλέπω ότι έχει ένα όμορφο δέσιμο με τη μητέρα του. Να σου δώσω να καταλάβεις, εκεί που άλλες χρονιές θα δούλευα σαν τρελός, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα δεν το κάνω. Δεν θέλω να λείπω στο παιδί μου και δεν θέλω και εμένα να μου λείπει. Αντιλαμβάνομαι πλήρως πόσο περιεκτικά και σημαντικά ειναι αυτά τα χρόνια για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού μου και για αυτό δεν τα θυσιάζω. Προτιμώ να βγάζω λιγότερα και να είμαι με την οικογένεια μου περισσότερο!», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο themachine.com.cy.

Ποιο στραβό του στοιχείο βλέπει στον γιο του

Σε συνέντευξ που έδωσε ο Αλέξανδρος Λογοθέτης πριν έναν χρόνο στο rejected.gr αποκάλυψε πολλά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον γιο του.

«Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν έχουν δύο όψεις. Ο Μάρκος είναι αυθόρμητος, είναι έντονος ενίοτε, είναι επίμονος, είναι πολλά. Επιλέγω να βλέπω όσο μπορώ τα θετικά του χαρακτηριστικά. Προσπαθώ να του δίνω το καλύτερο εαυτό μου κι όχι ό,τι θα τον επηρεάσει αρνητικά. Τον προστατεύω πρώτα από μένα κι όχι από τον εαυτό του. Παρόλα αυτά σίγουρα σα γονιός κάνω και λάθη αλλά έχω την τύχη να έχω μία σύντροφο που μπορεί να παρατηρεί απ΄έξω και από τον ίδιο της τον εαυτό, να βλέπει τα λάθη της και τα λάθη μου ως γονείς και με κουβέντα και ενσυναίσθηση να τα αγκαλιάζουμε και να τα διορθώνουμε!».

Ο 7χρονος Μάρκος είναι ένας μικρός «ερευνητής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο γνωστός ηθοποιός παππούς του, Ηλίας Λογοθέτης σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Λοιπόν. Με αφορμή την ερώτηση, αν εκείνος παρότρυνε τον γιο του να γίνει ηθοποιός, απάντησε:

alexandroslogothetisofficial 14606956 413415482379450 2901486030353858560 n

«Δεν τον άφησα εγώ, ούτε του έδωσα κάποια συμβουλή. Αυτός εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ηθοποιός, δεν ασχολήθηκα καθόλου. Έγινε υπότροφος στο Εθνικό θέατρο, τελείωσε ως υπότροφος, του είπαν να τον κρατήσουν εκεί, δεν ήθελε και πήγε στο Λονδίνο, σπούδασε και ακολουθεί τη δική του μοίρα. Το επώνυμο δεν είχε καμία επίδραση επάνω του. Δεν βοηθήθηκε, γιατί δεν είχαμε προσβάσεις στο σύστημα, άνοιξε μόνος του το δρόμο. Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα ,με τον Αλέξανδρο. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Η γυναίκα του είναι κι εκείνη ηθοποιός. Ο εγγονός μου είναι ερευνητής».

Πίσω από την απόφαση του Αλέξανδρου Λογοθέτη να γίνει ηθοποιός, δεν κρυβόταν τίποτε μαγικό όπως και ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια, αλλά η επιθυμία να βρίσκεται κοντά στον πατέρα του Ηλία Λογοθέτη. Μόνο αυτό. Υπήρχε ένα κενό και προσπαθούσε να το αναπληρώσει.

Δείτε φωτογραφίες του αξιολάτρευτου Μάρκου, στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram account Alexandros Logothetis / Facebook account Alexandros Logothetis

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved