Ψάχνετε κι εσείς να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα του παιδιού σας;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες αναγνώστριες του Mothersblog!

Ψάχνετε κι εσείς να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα του παιδιού σας;

Αναρωτιέμαι αν είστε και εσείς στην ίδια κατάσταση με εμένα! Δηλαδή ψάχνετε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα του παιδιού σας μιας και με τους ρυθμούς που μεγαλώνουν τα περισσότερα ρούχα δεν τους κάνουν και πρέπει να τους ψωνίσουμε καινούργια!

Το ερώτημα είναι όμως πως να κάνουμε έξυπνες αγορές; Πήγα μια βόλτα από τα κατάστημα Dpam στο The Mall Athens για να δω τις καινούριες συλλογές ( 11 παρακαλώ). Σας έχω ανεβάσει ξανά άρθρο με τα ψώνια μου από την Dpam μιας και είναι μια εταιρία που όσες φορές έχω πάρει κάτι για τον Ιασονάκο τα έχουμε βολευτεί πολύ!

maria louiza vourou dpam 6

Για άλλη μια φορά ενθουσιάστηκα με τα «έξυπνα» ρούχα όπως θα τα χαρακτήριζα εγώ, μιας και αγοράζοντας ένα ρούχο μπορείς να έχεις 2 ή 3 διαφορετικές επιλογές! Τι εννοώ;

Βρήκα εκπληκτικά παιδικά μπουφάν δυο όψεων με διαφορετικό ύφασμα και από τις δυο πλευρές έτσι ώστε να το χρησιμοποιώ ανάλογα με τις ανάγκες του μικρού και του καιρού βασικά!

Επίσης μπουφάν 3 σε 1 ! Ναι καλά ακούσατε σας το έχω φωτογραφίσει κιόλας! Ουσιαστικά στην τιμή του ενός παίρνετε δυο μπουφάν μαζί όπου το εσωτερικό είναι Και διπλής όψεως!! Εκπληκτικό ;

maria louiza vourou dpam 5

Παιδικά παντελόνια και φούστες για τα κοριτσάκια δυο όψεων για να αλλάζετε το στυλ όποτε θέλετε εσείς και να έχετε μεγάλη ποικιλία!

Μη σας πω ποσό τρελάθηκα με τις μπλούζες με τα αποσπώμενα κομμάτια!! Ποσό έξυπνο! Άσε που σου λύνει και τα χέρια αν είστε βόλτα με τα μικρά σας και τα πιάσει λίγη γκρίνια , μπορούν να παίξουν με τα κομμάτια από τη μπλούζα και να ξεχαστούν !

maria louiza vourou dpam 4

Πολλά σχέδια απίστευτα θα βρείτε και στα πυτζαμάκια!! Θα ξετρελαθείτε και εσείς και τα παιδιά σας μιας και μπορούν να τα φοράνε σαν στολές στο σπίτι και να παίζουν!! Τιγράκια, κροκοδειλάκια ελεφαντάκια και ποσά σχέδια ακόμα! Πολύ ζεστά για το χειμώνα και άνετα!

Τέλος χρειαζόμαστε και παπούτσια άνετα και κατάλληλα για τα ποδαράκια των μικρών! Ειδικά εμείς τώρα που κάνουμε τα πρώτα μας βήματα θέλουμε σωστή στήριξη στο πέλμα και τον αστράγαλο για να μπορεί να περπατάει και να παίζει άνετος και δυνατός!

maria louiza vourou dpam 7

Επειδή θα αναρωτιέστε και για τις τιμές εγώ έπαθα σοκ με το πόσο προσιτές είναι οι τιμές και πόσο καλά και ποιοτικά είναι τα ρουχαλάκια τους! Αξίζει μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα που σας βολεύει ή και ιντερνετικά μπορείτε να τα βρείτε στο eshop της DPAM !

Έξυπνες επιλογές για τα έξυπνα παιδάκια μας!

Σας φιλώ και τα λέμε σύντομα!

ΥΓ. Με βρίσκετε στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και Facebook : Maria louiza Vourou

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved