Η κατάθεση του γιου του Μάικλ Τζάκσον που «καίει» τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ

Ο Πρινς Τζάκσον κατέθεσε ότι ο γιατρός του πατέρα του, Κόνραντ Μάρεϊ ήταν εκείνος που ενημέρωσε τον ίδιο και την αδελφή του για τον θάνατο του αξέχαστου Μάικλ Τζάκσον, λέγοντάς τους ορθά κοφτά: «Συγγνώμη παιδιά, ο πατέρας σας είναι νεκρός».

Η κατάθεση του γιου του Μάικλ Τζάκσον που «καίει» τον γιατρό Κόνραντ Μάρεϊ


Ο Πρινς κατέθεσε για την υπόθεση ότι το μόνο που κατάφερε να κάνει όταν άκουσε τα δυσάρεστα νέα ήταν να κλαίει. Ο ίδιος γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε ότι την ώρα του θανάτου του πατέρα του στις 25 Ιουνίου του 2009, βρισκόταν στο σαλόνι του υπερπολυτελούς τους σπιτιού στο Holmby Hills.

Όπως κατέθεσε, άκουσε ουρλιαχτά και ο Μάρεϊ τον κάλεσε στον πάνω όροφο όπου είδε το άψυχο σώμα του πατέρα του -το μισό να κρέμεται στην άκρη του κρεβατιού του- καθώς ο γιατρός προσπαθούσε να τον επαναφέρει με καρδιοπνευμονική ανάνηψη.

Ο Πρινς επίσης πρόσθεσε πως η αδελφή του, η Πάρις έπαθε το μεγαλύτερο σοκ όταν είδε τον πατέρα της σε αυτή την κατάσταση, ουρλιάζοντας πως ήθελε τον μπαμπά της πίσω. «Ήταν η πριγκίπισσα του μπαμπά μου. Αντιμετωπίζει με τον δικό της τρόπο την απώλειά του» είπε ο νεαρός κληρονόμος του βασιλιά της ποπ.

Τα τελευταία λόγια του Πρινς αποτελούν την απάντηση στο γιατί η Πάρις έχει πέσει σε κατάθλιψη και πριν από ένα μήνα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ έχει ήδη καταδικαστεί για φόνο εξ αμελείας για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον όμως εκκρεμούν εις βάρος του και άλλες κατηγορίες για τις οποίες θα δικαστεί αφού η οικογένεια Τζάκσον τον θεωρεί υπεύθυνο για τον πρόωρο χαμό του διάσημου τραγουδιστή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved