Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους

Ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες...

Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούν για να εξουσιάσουν τους άλλους

Όλα τα ζώδια, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο, έχουν ανάγκη από προσωπική δύναμη και θέλουν οι επιθυμίες και οι ανάγκες τους να υλοποιούνται μέσα στο περιβάλλον τους. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους, άλλα με άμεσο τρόπο κι άλλα με έμμεσο. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου και των ανθρώπινων σχέσεων. Ο καθένας λοιπόν με τον τρόπο του χρησιμοποιεί ορισμένες μεθόδους προκειμένου να τα καταφέρει.

Ποιες τακτικές χρησιμοποιούν τα ζώδια του Νερού

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πίσω από το ευαίσθητο και εύθραστο βλέμμα τους, οι Καρκίνοι είναι πολύ απαιτητικοί συναισθηματικά και μπορούν να φτάσουν στο σημείο να δυναστεύουν τους άλλους με τα συναισθήματά τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν λένε άμεσα αυτό που θέλουν και περιμένουν από τους άλλους να το καταλάβουν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να το ικανοποιήσουν. Αυτό το θεωρούν ένδειξη αγάπης και κατανόησης των συναισθηματικών τους αναγκών. Αν ο άλλος δεν καταλάβει την επιθυμία τους τότε αισθάνονται πολύ πληγωμένοι. Έτσι, μπορούν να γίνουν πολύ εγωκεντρικοί.

Σε καθοδηγούν με τον τρόπο τους για να κάνεις αυτό που θέλουν. Κανείς δεν χειρίζεται καλύτερα από τον Καρκίνο τον συναισθηματικό εκβιασμό και την δημιουργία ενοχών. Η γκρίνια, τα παράπονα ή ακόμα και το κλάμα είναι συνηθισμένες αντιδράσεις τους, αλλά, αν χρειαστεί, μπορούν να καταφύγουν και στον ρόλο του μάρτυρα. Θα σου πουν τι σου προσφέρουν καθημερινά και τι θυσίες έχουν κάνει για σένα, ώστε στο τέλος να αισθάνεσαι αχάριστος και εγωιστής που δεν ικανοποιείς την επιθυμία τους. Αυτή την τακτική δεν την ακολουθούν μόνο για να εκπληρώνουν τις δικές τους ανάγκες αλλά και για να εμποδίσουν τον άλλο να ικανοποιήσει τις δικές του, αν έτσι νιώθουν ότι ξεφεύγει από την συναισθηματική τους εξάρτηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved