Παιδικά ρούχα: Έξι επιλογές που αξίζει να κάνεις φέτος τον Χειμώνα

Κάθε χρόνο αυτή την εποχή η ίδια ιστορία: Τα περσινά φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ρούχα των παιδιών δεν τους πηγαίνουν πια διότι μέσα σε δώδεκα μήνες μεγάλωσαν αρκετά. Όσο για τα παπούτσια τους, έχουν σχεδόν «λιώσει» από το πολύ παιχνίδι.

Παιδικά ρούχα: Έξι επιλογές που αξίζει να κάνεις φέτος τον Χειμώνα

Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να περάσεις αρκετό από τον ελεύθερό σου χρόνο στα καταστήματα, αναζητώντας τα κατάλληλα outfits και υποδήματα για τα μικρά σου. Και όλα αυτά, προσπαθώντας να αναλογιστείς κάθε τους ανάγκη. Για να μην κουραστείς φέτος και κυρίως, για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα των παιδιών με τον πλέον «έξυπνο» και αποτελεσματικό τρόπο, ακολούθησε πιστά τα βήματα που περιλαμβάνει η λίστα που ακολουθεί.

Μία βόλτα στον απόλυτο προορισμό για τα παιδιά, την DPAM, ήταν αρκετή για να μας βοηθήσει να βρούμε εύκολα τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που αναζητούσαμε για τα παιδιά μας. Καταγράψαμε, λοιπόν, τα δικά μας «must» για τη φετινή χειμωνιάτικη και φθινοπωρινή παιδική γκαρνταρόμπα και στα παρουσιάζουμε.

Το σίγουρο είναι πως στις έντεκα (ναι, έντεκα), όμορφες θεματικές συλλογές της DPAM (η οποία παρεμπιπτόντως μόλις απέκτησε νέο, μεγάλο κατάστημα στην Καλαμάτα) θα βρεις ποιοτικά ρούχα με μοναδικές λεπτομέρειες, outfits «μαγικά», πρακτικά, έξυπνα, σχεδιασμένα με φαντασία που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες.

Ιδού, λοιπόν, όλα όσα αξίζει να επιλέξετε!

1. Το μπουφάν τρία σε ένα: Ένα πολυμορφικό μπουφάν με κουκούλα που αποτελείται από ξεχωριστά κομμάτια είναι σίγουρα απαραίτητο για τη χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα του μικρού σας, είτε είναι κοριτσάκι είτε αγοράκι. Όταν όλα τα κομμάτια του ενώνονται, προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία από το κρύο, ενώ η εσωτερική του επένδυση δημιουργεί ένα διαφορετικό μπουφάν δύο όψεων που φοριέται και μόνο του. Έτσι με μία αγορά θα κερδίσεις περισσότερα!

dpam rouxa papoutsia final 5
dpam rouxa papoutsia final 11

2. Το μπουφάν δύο όψεων: Σε ό,τι αφορά στο παιδικό μπουφάν ή το βρεφικό, μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα που φοριέται με δύο όψεις: Μία αδιάβροχη και μία γούνινη. Αυτό σημαίνει πως θα πάρεις στο μικρό σου ένα μπουφάν για όλες τις περιστάσεις και όλες τις καιρικές συνθήκες.

dpam rouxa papoutsia final 4

3. Οι φούστες και τα παντελόνια δύο όψεων: Από τη λίστα μας με τα «must» της παιδικής γκαρνταρόμπας για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα που πλησιάζει περιλαμβάνονται, επίσης, μερικές φούστες για τα κοριτσάκια και φυσικά, παντελόνια. Όχι όμως, όλα τα παντελόνια αλλά εκείνα που έχουν δύο όψεις -και η καθεμιά έχει σχεδιαστεί από άλλο υλικό και σχέδιο ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες! Πρόκειται για μία πραγματικά «έξυπνη» αγορά με μεγάλο κέρδος αφού το ίδιο ρούχο φοριέται ουσιαστικά με δύο τρόπους.

dpam rouxa papoutsia final 2

4. Οι πιο fun μπλούζες: Οι μπλούζες είναι άκρως σημαντικές για την παιδική ντουλάπα. Και αυτό διότι τα παιδιά χρειάζονται αρκετές για να αλλάζουν. Φέτος προτίμησε απλώς να κάνεις τη διαφορά, αγοράζοντας παιδικές μπλούζες άνετες και ταυτόχρονα, άκρως διασκεδαστικές. Για παράδειγμα, προμηθεύσου με χαριτωμένες και εντυπωσιακές μπλούζες που φωσφορίζουν (και είναι πολύ στη μόδα φέτος), με μπλούζες με πούλιες διπλής όψης που με μία κίνηση του χεριού αλλάζουν χρώμα ή με μπλουζάκια με αποσπώμενα διακοσμητικά ή μάσκες που μεταμορφώνονται σε παιχνίδια στα χέρια των παιδιών!

dpam rouxa papoutsia final 1

5. Οι απαραίτητες πιτζάμες: Στη λίστα με τα απαραίτητα της παιδικής γκαρνταρόμπας βρίσκονται, φυσικά, και οι πιτζάμες. Αποτελούν διαχρονικά ένα αγαπημένο, ξεχωριστό προϊόν. Για να κάνεις τη διαφορά και να προσφέρεις λίγη επιπλέον χαρά στο παιδάκι σου, φέτος προτίμησε απλά να επιλέξεις χαρούμενες και μαλακές πιτζάμες για το αγόρια και κορίτσια.Στα καταστήματα της DPAM θα ανακαλύψεις ολόσωμες πιτζάμες (ακόμη και στη μορφή στολής), με στρας ή που φωσφορίζουν. Είναι ό,τι πρέπει για χειμωνιάτικα pajama party και βραδινό παιχνίδι!

dpam rouxa papoutsia final 5

6. Οι ομπρέλες που αλλάζουν χρώμα στη βροχή και οι γαλότσες: Τέλος, καλό είναι να μην ξεχάσεις να προμηθευτείς με τα απαραίτητα για την εποχή αξεσουάρ, δηλαδή με τις παιδικές ομπρέλες και τις όμορφες γαλότσες που θα προστατεύσουν τα ποδαράκια του παιδιού. Για να μετατρέψεις τη βροχή σε παιχνίδι δες στη DPAM τις ομπρέλες που αλλάζουν όψη στη βροχή!

dpam rouxa papoutsia final 10



Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως σε ό,τι αφορά στην παιδική μόδα, τα ρούχα και τα παπούτσια πρέπει να εμπνέονται από τη ζωή των παιδιών και να ταιριάζουν με αυτά, να είναι δηλαδή, το ένα και το αυτό… Du Pareil au Même! Στα καταστήματα της DPAM και το e-shop www.dpam.gr θα βρεις φέτος τη μεγαλύτερη συλλογή από αθλητικά και casual παπούτσια που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά καθώς και βρεφικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ γεμάτα φαντασία και πρακτικότητα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον δραστήριο, χαρούμενο, αισιόδοξο κόσμο των παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved