Αυτή είναι η γηραιότερη μητέρα της Αγγλίας!

Η Σου Τόλεφσεν 61 ετών, θεωρείται η γηραιότερη μητέρα, τουλάχιστον στην Αγγλία! Η ίδια, όμως, παραδέχθηκε πρόσφατα ότι τελικά δεν έπρεπε να γεννήσει την κόρη της σε ηλικία 57 ετών!

Αυτή είναι η γηραιότερη μητέρα της Αγγλίας!


Στην πατρίδα της θεωρούν ότι μια γυναίκα πρέπει να σταματάει να κάνει παιδιά στην ηλικία των 50 ετών. Η Σου, όμως, ήθελε όσο τίποτα άλλο να αποκτήσει το δικό της παιδί. Η εγκυμοσύνη της, η οποία ήρθε ως αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης, είχε διχάσει τότε την Αγγλία.

Η ίδια όμως και ο σύντροφός της Νικ, 49 ετών, δεν ενοχλήθηκαν από τα σχόλια και μάλιστα τότε είχαν δηλώσει πως θα έκαναν προσπάθειες για να αποκτήσουν και άλλα παιδιά. Πολλοί ήταν εκείνοι που της έλεγαν πως θα είναι πολύ δύσκολο να φροντίζει ένα μωρό και να τρέχει όλη την ώρα, αλλά εκείνη δεν άκουγε κανέναν.

Μετά τη γέννα όμως όταν έμεινε μόνη με το μωρό, καθώς ο σύντροφός της δούλευε, διαπίστωσε και μόνη της πως δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει την κατάσταση καθώς δεν είχε τελικά το κουράγιο και τη δύναμη να τα βγάλει εις πέρας. Πλέον στενοχωριέται πολύ που τελικά πήρε την απόφαση να κάνει παιδί σε τόσο μεγάλη ηλικία ενώ νιώθει πως κουράζεται πολύ εύκολα.

Η Σου αναγνωρίζει ότι τελικά ήταν λάθος η απόφαση που πήρε και ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά και οι άλλοι να μαθαίνουν από τα δικά μας. «Δεν θα δω την κόρη μου να μεγαλώνει και να γίνεται γυναίκα. Η αρρώστια μου με φόβισε πολύ και πίστευα ότι θα πεθάνω» αποκάλυψε η ίδια.

Από την άλλη, όμως, η σκέψη της κόρης της, της έδωσε την δύναμη να το παλέψει και τελικά να θεραπευτεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved