Γέννησε πριν από δέκα ημέρες και χθες ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα (pic)

Η γνωστή Ελληνίδα ανέβασε αυτό το πολύ γλυκό στιγμιότυπο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Γέννησε πριν από δέκα ημέρες και χθες ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα (pic)

9 Οκτωβρίου - μία ημέρα που αυτή η διάσημη μανούλα θα θυμάται για μια ζωή. Η νέα μαμά βιώνει για πρώτη φορά τη μητρότητα και χθες μοιράστηκε μαζί μας ένα πολύ γλυκό και ουσιαστικό μήνυμα.

«Υπομονή. Αν υπάρχει μία λέξη που συνοδεύει τη μητρότητα είναι ακριβώς αυτή. Υπομονή και το μωρό θα γεννηθεί όταν εκείνο είναι έτοιμο, ακόμα και αν πλησιάζει να συμπληρώσει τις 42 εβδομάδες. Υπομονή την ώρα του τοκετού, ακόμα και αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα προγραμμάτισες και τα οραματίστηκες. Υπομονή τις πρώτες μέρες στο σπίτι, όπου και οι δύο γονείς καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρα συναισθήματα και ανησυχίες. Υπομονή την ώρα του θηλασμού, που δεν ξέρεις αν το κάνεις καλά ή όχι. Υπομονή με τις διάφορες πληροφορίες που θα συλλέξεις προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις ενός νέου ανθρώπου.

Υπομονή με τις ερωτήσεις που θα σου κάνουν για το πώς θα το μεγαλώσεις. Υπομονή με τα blues που θα σε πιάσουν.. οι ορμόνες ειναι που κάνουν βουτιά, δεν είναι πραγματικό.

Υπομονή. Και ανάσες. Θα τα καταφέρεις. Θα τα καταφέρετε.»

Το μήνυμα αυτό συνόδευσε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η νέα μανούλα κρατάει στην αγκαλιά της και θηλάζει το λίγων ωρών μωρό της.

Δείτε ποια είναι η νέα μανούλα στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved