Θυμάστε τον Σιρίλο από το Carrusel; Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Πριν λίγο καιρό σας δείξαμε πώς είναι σήμερα η Μαρία Χοακίνα, το κορίτσι που έκανε τη ζωή δύσκολη του Σιρίλο!

Θυμάστε τον Σιρίλο από το Carrusel; Δείτε πώς είναι σήμερα (pics)

Ο Σιρίλο όμως πώς είναι σήμερα; Τι κάνει στη ζωή του; Πώς μοιάζει το αξιολάτρευτο μικρό αγόρι;

Και ποιος δεν θυμάται την παιδική σειρά Καρουζέλ που βλέπαμε ως παιδιά, το 1990; Το Καρουζέλ ήταν παιδική τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1989.

Από τα μέσα της δεκαετίας του '90 μεταδόθηκε στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα της ΕΤ1. Η σειρά ήταν περισσότερο προσιτή στα παιδιά καθώς οι πρωταγωνιστές της ήταν παιδάκια που πήγαιναν στο σχολείο καθημερινά. Στην Ελλάδα γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση από το παιδικό και όχι μόνο κοινό.

Ωστόσο ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκαν πολύ πέρα από την κυρία Σιμένα και την Μαρία Χοακίνα Βιγιασενιόρ, ήταν και ο Σιρίλο Ριβέρα.

Το φτωχό αγόρι που το χαρακτήριζε η αθωότητα, η καλοσύνη και η ευγένεια, συχνά έπεφτε θύμα φαρσών των συμμαθητών του αλλά και ρατσιστικών σχολίων εξαιτίας του χρώματος του δέρματός του.

Όλοι θυμόμαστε ότι ήταν ερωτευμένος με τη Μαρία Χοακίνα, το πλούσιο κακομαθημένο κορίτσι που όχι μόνο τον αγνοούσε αλλά του έκανε και τη ζωή δύσκολη.

Ποιος είναι ο Σιρίλο και τι κάνει σήμερα;

Ο Pedro Vivero Valdez, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, σπούδασε επικοινωνία και δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική μεγαλώνοντας καθώς πέρασε αρκετά δύσκολα. Μετά το Carrusel αρνήθηκε οποιουσδήποτε ρόλους του πρότειναν, θέλοντας να μεγαλώσει φυσιολογικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η συμμετοχή του στο σήριαλ του προκάλεσε προβλήματα υγείας

Ο «Σιρίλο» εξαιτίας της διασημότητάς του δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι του και τις περισσότερες ώρες τις περνούσε στο δωμάτιό του. Η ψυχική του υγεία φαινόταν να κλονίζεται. Τότε οι γονείς του αναζήτησαν ιατρική βοήθεια και οι εξετάσεις τους έδειξαν σχιζοφρένεια.

Με αφορμή το reunion που έγινε με αφορμή την 26η επέτειο της επιτυχημένης σειράς, αποκάλυψε όλα τα παραπάνω μαζί με κάποια ψυχωτικά επεισόδια που είχε, όπως για παράδειγμα την ημέρα που έκοψε το δάχτυλο του χεριού του με ένα πριόνι.

Η διασημότητα του προκάλεσε αρκετά προβλήματα υγείας, όμως κατάφερε να τα διαχειριστεί και να συνεχίσει την καθημερινότητά του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η ζωή του σήμερα

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν θα βρείτε ούτε μια φωτογραφία από το παρελθόν. Ούτε μια φωτογραφία από την εποχή του Carrusel, ούτε μια φωτογραφία που θα θυμίζει το άλλοτε εκείνο αγόρι που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από την τηλεόραση. Παρά μόνο μία παιδική του φωτογραφία και αυτή με την αγαπημένη του μαμά.

Δείτε φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί και σίγουρα θα εκπλαγείτε με την αλλαγή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved