Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του «Μιλτιάδη Σεβαστού» - Δείτε φωτογραφίες της (pics)

Γνωρίστε καλύτερα τον «Μιλτιάδη Σεβαστό» aka Γιώργο Γάλλο και την υπέροχη σύζυγό του!

Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγος του «Μιλτιάδη Σεβαστού» - Δείτε φωτογραφίες της (pics)

Είναι 47 ετών και έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη σειρά που πρωταγωνιστεί, μέσα από τον ρόλο του Μιλτιάδη Σεβαστού.

Από νωρίς, όπως έχει πει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, ήξερε ότι ήθελε να βρίσκεται στον χώρο του θεάτρου. Έχει διαπρέψει σε αρκετές παραστάσεις όπως στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» σε σκηνοθεσία του Τομάς Παντούρ και το θεατρικό έργο «Αμφιτρύωνα», έργο του Μολιέρου σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Βογιατζή.

Γεννήθηκε στη Βοστώνη, μεγάλωσε στα Τρίκαλα και έχει σπουδάσει οικονομικά. Έχει εργαστεί επί έξι χρόνια ως βοηθός του εικαστικού Νίκου Αλεξίου ενώ αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1999. Ο ηθοποιός είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Σιάμου και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η προσωπική του ζωή όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, παίζει ρόλο στον τρόπο που επιλέγει να δουλέψει. «Ειδικά μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού προσπαθώ να είμαι στο σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Θέλω να είμαι παρών στην ανατροφή των παιδιών μου και όχι πατέρας/τουρίστας. Άρα τα διπλά ή τριπλά προγράμματα στη δουλειά μου δεν είναι πια εφικτά. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τα έσοδα. Όμως όταν ο κάθε χώρος -σπίτι και δουλειά- έχει τον δικό του αυτόνομο, καθαρό χρόνο, τότε ο χρόνος αυτός γίνεται πιο ποιοτικός, με αποτέλεσμα να είσαι πιο συγκεντρωμένος και αποδοτικός και στα δύο!», είχε αναφέρει στο tospirto.net

miltiadis

Λίγα λόγια για το ρόλο του Μιλτιάδη

Ο Μιλτιάδης είναι αδελφός του Δούκα και ο μεγάλος αδικημένος της οικογένειας. Είναι συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δυο παιδιών, του Λάμπρου και του Γιάννου. Ο Μιλτιάδης είναι ένας καταπιεσμένος άνθρωπος. Μια ζωή προσπαθούσε να καταπιέσει το θυμό του για τον αδελφό του, τον έρωτά του για τη Βαλεντίνη, τη γυναίκα του Γιώργη και μητέρα των τριών αδελφών. Οι σχέσεις του με τον αδελφό του είναι κακές. Μετά το θάνατο του Σέργιου θα ξεσπάσει μεταξύ τους ένας αδυσώπητος πόλεμος, που θα φέρει στην επιφάνεια όλα τα μυστικά που κρύβονται στο παρελθόν τους.

Ποια είναι η Σταυρούλα Σιάμου, η σύζυγός του «Μιλτιάδη»;

Η Σταυρούλα Σιάμου είναι γνωστή κινησιολόγος - χορογράφος-ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και με υποτροφία του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα συνέχισε σπουδές στη Νέα Υόρκη, όπου παρακολούθησε μαθήματα release technique και αυτοσχεδιασμού.

Το ταλέντο της και η αγάπη που έχει για τον χορό, την κάνουν να ξεχωρίζει.

Δείτε τη στο βίντεο που ακολουθεί μαζί με την Πέρσα Σταματοπούλου:



Δείτε φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved