Φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Tatiana Blatnik για τον Νικόλαο (pics)

Ήταν όλα υπέροχα!

Φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη που ετοίμασε η Tatiana Blatnik για τον Νικόλαο (pics)

H Tatiana Blatnik θέλησε να διοργανώσει ένα υπέροχο πάρτι έκπληξη στον πρίγκιπα Νικόλαο και το κατάφερε!

Το πάρτι έγινε σε γνωστό παραλιακό club restaurant και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 100.

Η Tatiana φρόντισε κάτω από άκρα μυστικότητα όλα να είναι τέλεια τη στιγμή που θα έφθανε στο σημείο ο Νικόλαος. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, οι έκπληξή του ήταν μεγάλη, όταν είδε την λαμπερή σύζυγό του και την τεράστια τούρτα του.

«Τι βραδιά! Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να διοργανώσω αυτό το πάρτι έκπληξη. Προσωπικά δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά μου αρέσει πολύ να τις διοργανώνω και αυτό θα ήταν απίθανο να το οργανώσω αν δεν είχα κοντά μου μια υπέροχη ομάδα. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιηθεί (το πάρτι), ευχαριστώ για την προσπάθεια και την εχεμύθεια!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τον Νικόλαο να σβήνει τα 50 κεράκια που υπήρχαν επάνω στην τούρτα του!

Το φόρεμα της Tatiana επιμελήθηκε η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Σύλια Κριθαριώτη. Φωτογραφίες από το fitting μάλιστα, δημοσίευσε και η ίδια η σχεδιάστρια στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Η ζωή του Νικόλαου

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ, είναι το τρίτο παιδί του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1969 και στις 25 Αυγούστου 2010 παντρεύτηκε την Tatiana Blatnik.

Από το φθινόπωρο του 2013 ο Νικόλαος με τη σύζυγό του μένουν μόνιμα στην Αθήνα. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους σε συνέντευξή του δήλωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα. Έχω μεγαλώσει με αυτή την πεποίθηση. Μεγάλωσα σαν Έλληνας, αισθάνομαι Έλληνας και είμαι Έλληνας. Δεν υπάρχει καμία χώρα σαν την Ελλάδα».

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι έκπληξη-υπερπαραγωγή που του ετοίμασε η σύζυγός του, για να γιορτάσουν τα 50 του χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved