Ένα πάρτι για έναν Ροκ Σταρ

Από το High School Musical μέχρι τη Hannah Montana και άλλες παιδικές σειρές που αναφέρονται στις ιστορίες ενός σχολείου μπορείτε να οργανώσετε ένα εντελώς ξεχωριστό πάρτι για το παιδί σας. Είναι ένα πάρτι κυρίως για κορίτσια και από την ηλικία των εννέα ετών.

Ένα πάρτι για έναν Ροκ Σταρ

Πάρτε προσκλήσεις που να αναφέρονται σε ποπ σταρ, είτε με κάποιο σχέδιο από την αγαπημένη ηρωίδα του παιδιού σας. Αν τις φτιάξετε μόνες σας, ωραίες ιδέες είναι αυτές μιας κάρτας σε σχήμα κιθάρας φτιαγμένη από χαρτόνι και ζωγραφισμένη από εσάς και το παιδί σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε προσκλήσεις άδειες θήκες από CD, βάζοντας αντί για εξώφυλλο την κάρτα. Ακόμη μια ιδέα είναι οι προσκλήσεις σας να μοιάζουν με εισιτήριο για μια συναυλία.

Θα χρειαστείτε:

Εάν λοιπόν επιλέξατε αυτό το σχέδιο δεν θα πείραζε και το ντεκόρ του δωματίου και του σαλονιού να είναι σχετικό. Θα χρειαστείτε χρωματιστά μπαλόνια και έντονα χρώματα. Ψεύτικα μικρόφωνα θα ήταν ιδανικά για το παιχνίδι των παιδιών και βέβαια πάνω απ' όλα μουσική που να έχει σχέση με το θέμα του πάρτι.

Για τα σακουλάκια που θα κάνετε δώρο στο τέλος, μπορείτε να έχετε και πάλι ψεύτικα μικρόφωνα, ψεύτικα τατουάζ και φωτογραφίες από την σταρ του πάρτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved