Iωάννα Παππά: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Η Ιωάννα Παππά έγινε για πρώτη φορά μανούλα δυόμιση μήνες πριν.

Iωάννα Παππά: Μας δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Η ταλαντούχα ηθοποιός βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Κάποτε πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με τα μωρά των φίλων της όπως στη φωτογραφία που βλέπουμε παραπάνω, την οποία είχε ανεβάσει στο Instagram της τον Αύγουστο του 2018. Πλέον όμως, ποζάρει με το δικό της μωράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Πάντο. Η Ιωάννα Παππά έγινε για πρώτη φορά μανούλα στις 2 Αυγούστου και έκτοτε απολαμβάνει τις πρώτες εβδομάδες της μητρότητας.

Αν και η Ιωάννα Παππά έχει επιλέξει να διατηρεί έναν χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, έχει ήδη κάνει κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας δείχνει είτε τον νεογέννητο γιο της -χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει το πρόσωπό του- είτε στιγμές από την καθημερινότητά τους μαζί.

Χθες το απόγευμα, η γλυκιά ηθοποιός έκανε μία διαφορετική ανάρτηση από τις προηγούμενες και για πρώτη φορά μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του γιου της σχολιάζοντας #goodnight #beauty #love #child. Βλέποντας τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι η Ιωάννα Παππά έχει επιλέξει μία λιτή διακόσμηση για το παιδικό δωμάτιο με απαλά και ανοιχτά χρώματα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @ioannapappa11

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved