«ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ» - Διαγωνισμός: 30 τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση!

Κερδίστε προσκλήσεις!

«ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ» - Διαγωνισμός: 30 τυχεροί κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση!

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του φθινοπώρου, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται… επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να αναζητούμε κάθε πιθανό τρόπο που θα μας εξασφαλίσει λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα μικρά μας. Τα απαιτητικά ωράρια του γραφείου, η σχολαστική μεσημεριανή μελέτη των παιδιών και οι εξωσχολικές τους δραστηριότητες, μας επιτρέπουν να χαιρόμαστε ο ένας την παρουσία του άλλου μόνο για ελάχιστες ώρες μέσα στην ημέρα, κατευθυνόμενοι με το αυτοκίνητο από το σπίτι στο φροντιστήριο ή το ποδόσφαιρο και μετά πάλι πίσω στο σπίτι για βραδινό και… νανάκια.

GETI 2

Αν ψάχνεις, λοιπόν, μία καλή αφορμή για να απολαύσεις λίγο παραπάνω την παρέα του μικρού σου χαρίζοντάς του ταυτόχρονα και μία συναρπαστική εμπειρία που θα αναπολεί για καιρό, τότε διάβασε το παρακάτω κείμενο που ακολουθεί και μας ευχαριστείς αργότερα!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Mothersblog.gr και να διεκδικήσεις μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για την επίσημη πρεμιέρα της απίθανης ταινίας κινουμένων σχεδίων «ΓΕΤΙ: Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΪΩΝ» (ABOMINABLE) που κυκλοφορεί από την Tulip Entertainment, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 17.00 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στην αίθουσα VMAX Sphera.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Instagram account του Mothertsblog. Για να δηλώσεις συμμετοχή θα χρειαστεί:


https://www.instagram.com/p/B3mKZ0TCf1I/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

  1. Να κάνεις follow τον λογαριασμό του mothersbloggr στο Instagram
  2. Να κάνεις mention δύο φίλες σου

Εμείς σου ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

Διάβασε τους όρους του διαγωνισμού εδώ και λάβε μέρος!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved