Όταν η γιαγιά φεύγει από τη ζωή - Η συγκινητική ανάρτηση του Λευτέρη Μητσόπουλου (pics)

Οι γιαγιάδες και οι παππούδες παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας στα παιδιά. Σημαντικό εφόδιο για εκείνα κατά την ανάπτυξή τους.

Όταν η γιαγιά φεύγει από τη ζωή - Η συγκινητική ανάρτηση του Λευτέρη Μητσόπουλου (pics)

Υπάρχουν στη ζωή των παιδιών, τα φροντίζουν, τα κακ(λ)ομαθαίνουν, τους μιλούν για το παρελθόν και τους προσφέρουν πρόσβαση κάπου όπου κανείς άλλος δεν μπορεί να τους προσφέρει.

Έτσι υπήρχε και στη ζωή του Λευτέρη Μητσόπουλου, ηθοποιού και stand up comedian η Βάβω. Η γιαγιά του, που την έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα βιντεάκια του στο Instagram. Βίντεο που έδειχναν πόσο τη λάτρευε, πόσο τη θαύμαζε και βίντεο που έδειχναν ότι εκεί που έκανε την εμφάνισή της η κατάθλιψη της τρίτης ηλικίας, την έκανε να νιώθει χρήσιμη, δίνοντάς της πάλι ρόλο, προσφορά, σκοπό και αξία.

Πριν μερικές ώρες με μια συγκινητική ανάρτηση, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι η πολυαγαπημένη του γιαγιά έφυγε από τη ζωή.

lefteris.prg 70692293 739617713127970 1498392574740957239 n

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
Ευχαριστώ τη ζωή που μου χάρισε μια γιαγιά σαν εσένα (ήσουν είσαι και θα είσαι το μωράκι μου η 2 φορές μαμά μου και ο φίλος μου)
Χαίρομαι που ωρίμασα από μικρός και κατάλαβα τι είσαι και τι είναι οι παππούδες που έχουμε.. χαίρομαι που πέρασα 7 χρόνια γεμάτα δίπλα δίπλα με γέλιο χαρά αγάπη χαβαλέ βίντεο αγκαλιες φιλία παρεούλα εκεί στο τζάκι. αυτό ήταν το στέκι μας
Με μεγάλωσες 25 χρόνια τώρα αλλά κατάλαβα τα τελευταία 7 τι έχω δίπλα μου γιατί ήμουν παιδάκι τότε
Σε αγαπάω τόσο πολύ και το ξέρεις στο έλεγα κάθε μέρα καρδούλα μου
Θα μου λείψεις πολύ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ηθελα να ηρεμήσεις ταλεποριθηκες πολύ εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΒΟΥΛΑ ΜΟΥ».

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μπορεί να την είχε κοντά του 25 χρόνια, όμως τα τελευταία 7 την έζησε και την αγάπησε ακόμη περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/Bowwq8ClrQ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εκτός από τον Λευτέρη όμως, την αγάπησαν αρκετοί διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές που γέμισαν το Instagram με συλλυπητήριες ευχές.

Δείτε τα μηνύματά τους στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved