Βασιλική Ανδρίτσου - Νίκος Συμεωνίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους (pics)

Την περασμένη Κυριακή, η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης, βάφτισαν τη μονάκριβη κορούλα τους και μέρα με τη μέρα, μοιράζονται μαζί μας όλο και περισσότερες φωτογραφίες. Δείτε τη λαμπάδα που διάλεξαν και τις υπέροχες μπομπονιέρες! 

Βασιλική Ανδρίτσου - Νίκος Συμεωνίδης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους (pics)

Η Βασιλική Ανδρίτσου είναι από τις ηθοποιούς που και μία φορά να τη δεις, το εκφραστικό πρόσωπό της, η φωνή και το γέλιο της, σου μένουν για πάντα.

Οι περισσότεροι τη γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από τη σειρά "Σαββατογεννημένες", του Γιώργου Καπουτζίδη. Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Εκτός όμως από επιτυχημένη ηθοποιός, η Βασλική Ανδρίτσου είναι και μία πολύ τρυφερή μαμά.

Η κορούλα της ήρθε στον κόσμο πριν από οχτώ μήνες και όπως έχει πει και η ίδια σε συνεντεύξεις της, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μητρότητα θα της έδινε τέτοια ευτυχία.

Την Κυριακή 06 Οκτωβρίου, η κορούλα της βαφτίστηκε παρουσία συγγενών και φίλων. Και το όνομα αυτής; Ευανθία - Ιωάννα, ή αλλιώς Ανθένια, όπως τη φωνάζουν ήδη οι γονείς της. Την αποκάλυψη της βάφτισης έκανε πρώτη η Κατερίνα Γερονικολού, με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, αγκαλιά με το νεοφώτιστο.

katerina geronikolou 69881396 446336395985908 3265069089127716443 n

Και η Βασιλική Ανδρίτσου όμως, ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Είδαμε την ίδια και το σύζυγό της ανήμερα της βάφτισης, την κορούλα τουςς, ακόμη και τη λαμπάδα που επέλεξαν για την εκκλησία και τις υπέροχες μπομπονιέρες.

Δείτε όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τη βάφτιση της κόρης τους , στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @vasilikiandritsou / @katerina_geronikolou / @pinkieblue_glyfada

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved