Ο Ντόναλντ Ντακ έγινε 79 χρονών!

Ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων της Ντίσνει, ο Ντόναλντ Ντακ, γιόρτασε τα 79α γενέθλιά του στις 10 Ιουνίου.

Ο Ντόναλντ Ντακ έγινε 79 χρονών!

Ο Ντόναλντ έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία «Ανόητες συμφωνίες» το 1934 ενώ τρία χρόνια μετά έγινε ήρωας κινουμένων σχεδίων.

Θορυβώδης, αγενής, με πείσμα και ανυπομονησία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του ενώ σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές του προτιμήσεις, κυκλοφορεί κυρίως με ένα ναυτικό γιλέκο. Είναι πιστός και ειλικρινής και πάντα έτοιμος να βοηθήσει τον φίλο του που βρίσκεται σε μπελάδες. Τον Ντόναλντ τον δημιούργησαν για να είναι κολλητός φίλος του Μίκυ, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής, ώστε να του συμπαραστέκεται στις δυσκολίες. Όμως με τον καιρό ο Ντόναλντ έγινε τόσο αγαπητός που εξελίχθηκε και ο ίδιος σε πρωταγωνιστή.

Τη χαρακτηριστική φωνή του και αυτόν τον διαφορετικό χαρακτήρα του, του τον χάρισε η ηθοποιός Κλάρενς Νες, μέχρι και το 1985 οπότε και έφυγε από τη ζωή. Μετά την διαδέχθηκε ο Ανσέλμο. Η φωνή του Ντόναλντ Ντακ δεν είναι κατανοητή αλλά από την εικόνα του καταλαβαίνεις τι θέλει να πει. Άλλωστε, πόση σημασία έχει τι λέει όταν περισσότερο μετράνε οι πράξεις του και ο καλοκάγαθος χαρακτήρας του;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved