Οι παιδικές μας αναμνήσεις ξαναζωντανεύουν! Άφοβα!

Ποια είναι η πιο όμορφη ανάμνηση των παιδικών σου χρόνων; Ή μάλλον θα το θέσω διαφορετικά. Ποιες μυρωδιές θυμάσαι έντονα από τότε που ήσουν παιδί;

Δέσποινα Καμπούρη
Οι παιδικές μας αναμνήσεις ξαναζωντανεύουν! Άφοβα!

Θυμάμαι την έντονη μυρωδιά του νυχτολούλουδου από την αυλή της γιαγιάς μου και του ελληνικού καφέ που έφτιαχνε κάθε απόγευμα στον παππού.

Θυμάμαι και το υποβρύχιο βανίλια που έτρωγα σχεδόν κάθε απόγευμα μετά τον μεσημεριανό ύπνο!

Όμως τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μυρωδιά και τη γεύση της αυθεντικής τσικλόφουσκας που αναζητούσα σε κάθε στιγμή μου. Στην παιδική χαρά, στο σχολείο, παντού!

Τότε δεν υπήρχαν οι τσικλόφουσκες χωρίς ζάχαρη. Ίσως γι’ αυτό με κυνηγούσε η μάνα μου όλη μέρα από πίσω για να μη τις τρώω δυο-δυο. Κι αυτές οι φούσκες! Αυτές οι τεράστιες φούσκες που ακουμπούσαν τη μύτη! Έλα τώρα, παραδέξου το! Οι τσικλόφουσκες έχουν «γράψει» στην παιδική σου ηλικία!

Όπως και κάποια γλειφιτζούρια που είχαν μέσα τσίκλα! Που έγλειφες έγλειφες και φυσικά ήξερες ότι στο τέλος υπάρχει και έκπληξη αφού η απόλαυση δεν τελείωνε στην καραμέλα. Γιατί μετά έσπαγες με τα δόντια σου την καραμέλα που γινόταν ένα με την τσίκλα και γινόταν ένας... χαμούλης! Μου τρέχουν τα σάλια μόνο που το αναπολώ!

trident 2

Πραγματικά απορώ πώς κατάφερα να κρατήσω τα δόντια μου υγιή χωρίς σφραγίσματα από τα γλειφιτζούρια και καραμέλες με ζάχαρη κλπ!

Και για να είμαι ειλικρινής, τον ίδιο φόβο έχω κι εγώ για τα δικά μου παιδιά. Δε θα ήθελα για τσίκλες και καραμέλες να ταλαιπωρούνται μια ζωή με χαλασμένα δόντια.

Άκου όμως κάτι που νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει αν είσαι μαμά ή και όχι!

Η Trident κάνει την ανατροπή και βγάζει μια νέα παιδική σειρά από τσίκλες Lollipop και Bubblegum! Ω ναι! Είναι αλήθεια! Και το καλύτερο δεν σου το είπα ακόμα! Είναι χωρίς ζάχαρη!

Με λίγα λόγια οι δικές σου παιδικές αναμνήσεις μπορούν πλέον να γίνουν αναμνήσεις και για τα παιδιά σου χωρίς να τρέμεις μη χαλάσουν τα δόντια τους!

Γιατί οι νέες Trident «τερατάκια» δεν περιέχουν ζάχαρη, έχουν παιχνιδιάρικη συσκευασία με glitter εφέ και πρωταγωνιστές ήρωες δύο τερατάκια! Και φυσικά είναι σε πρακτικό μέγεθος για τα μικρά χεράκια που αποτελείται από δέκα κουφέτα!

Τι περιμένεις; Τρέξε σε ένα περίπτερο και δοκίμασέ τες! You will thank me later!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved