Barbra Streisand: Ξετρελαμένη με την εγγονή της - Δείτε πώς τη φωτογράφισε (pics)

Λατρεύει την εγγονή της. 

Barbra Streisand: Ξετρελαμένη με την εγγονή της - Δείτε πώς τη φωτογράφισε (pics)

H Barbra Streisand είναι από τις σπουδαιότερες καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα.

Στην πολύχρονη καριέρα της τόσο στο τραγούδι όσο και στην υποκριτική, απέσπασε εκατοντάδες διακρίσεις και βραβεία: δύο βραβεία Όσκαρ (ένα Α' Γυναικείου Ρόλου κι ένα Καλύτερου Τραγουδιού), οχτώ Βραβεία Γκράμι, πέντε Βραβεία Έμμυ, ένα ειδικό Βραβείο Τόνυ, βραβείο του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου και βραβείο Peabody.

Σύμφωνα με την RIAA, η Barbra Streisand κατέχει το ρεκόρ για τους περισσότερους δίσκους στο τοπ 10 από όλες τις γυναίκες καλλιτέχνιδες- σύνολο 32 από το 1963. Συνολικά έχει 51 χρυσούς δίσκους, 30 πλατινένιους και 13 πολυπλατινένιους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αξέχαστες έχουν μείνει οι ερμηνείες της τόσο στο μιούζικαλ «Ένα Αστείο Κορίτσι», που της χάρισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου όσο και στην ταινία « Τα καλύτερά μας χρόνια» για την οποία ήταν δεύτερη φορά υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Σήμερα στα 77 της χρόνια είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος αλλά και γιαγιά.

Αυτό τουλάχιστον συμπεραίνουμε από τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την εγγονή της Westlyn.

H χαριτωμένη μικρούλα είναι κόρη του Josh Brolin, γιου του συζύγου της Barbra Streisand, James Brolin,με τον οποίο είναι μαζί από το 1998.

Δείτε την εγγονή που της έχει κλέψει την καρδιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved