Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα πάθετε πλάκα με τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία (pics)

Αυτή τη φωτογραφία θα πρέπει να τη δείτε.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα πάθετε πλάκα με τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία (pics)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να κάνει ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι και τυχαία βρήκε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν θυμάται πότε ακριβώς έβγαλε αυτή τη φωτογραφία, παρά μόνο ότι βρίσκεται σε αθλητικό χώρο.

Έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπιου δημοσίευσε την φωτογραφία: «Το ξεκαθάρισμα στο σπίτι ,πάντα περιλαμβάνει εκπλήξεις .Αυτή η φωτό, ούτε θυμάμαι πότε τραβήχτηκε ,αλλά βλέπω ότι είμαι μέσα σε αθλητικό χώρο .Καθόλου πρωτότυπο .Η πόζα??Πρωτότυπη..Τουλάχιστον..».

Υπενθυμίζουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφει στην τηλεόραση με το σήριαλ « Κρατάς μυστικό» που θα προβάλλεται στον Alpha.

«Είχα να εμφανιστώ περίπου 15 χρόνια σε σίριαλ. Μπορεί να μην είχα κάνει σειρά, αλλά εί¬χα κάνει άλλα πράγματα, δεν είχα βγει από το κλίμα. Με τον Αντώνη Αγγελόπουλο δεν έχω ξαναδουλέψει, αλλά έχω εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που σκέφτεται και τον τρόπο που μας καθοδηγεί και μας σκηνοθετεί. Όλη η ομάδα είναι πολύ καλή, οπότε δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή», είπε στο Τηλέραμα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. Δεν έχει αλλάξει πολύ. Συμφωνείτε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved