Χρηστίδου - Μαραντίνης: Δείτε το κατόρθωμα του γιου τους (pics)

Η φωτογραφία και το σχόλιο στο Instagram.

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Δείτε το κατόρθωμα του γιου τους (pics)

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν ακολουθήσει δρόμους χωριστούς στη ζωή τους, τα δυο τους παιδιά θα τους ενώνουν πάντα.

Το ζευγάρι είναι πάντα μαζί σε ότι αφορά στην ανατροφή των παιδιών τους που αποτελούν άλλωστε και την προτεραιότητά τους.

Έχουν καταφέρει άλλωστε να διατηρούν μια πολύ καλή σχέση και αυτό φαίνεται σε όλες σχεδόν τις φορές που έχουν συνυπάρξει.

Μία από αυτές ήταν τα γενέθλια του μικρού τους γιου, Μιχαήλ Άγγελου, ο οποίος έγινε 6 ετών και οι γονείς του, του είχαν διοργανώσει ένα φοβερό πάρτι γενεθλίων.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε μιλήσει για το χωρισμό του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε πει: «Θεωρώ ότι σε αυτή τη διαδικασία είναι καλό να βάλεις κάποια πράγματα παραπάνω από εσένα και σε πρώτη φάση τα παιδιά, όταν έχεις παιδιά, όπως εμείς. Εμείς σαν άνθρωποι θέλουμε να αποφεύγουμε το ξεκατίνιασμα και δεν είμαστε αυτού του τύπου… Αυτή ήταν η δική μου στρατηγική και αν θες η δική μας ανάγκη μέσα από αυτό…»!

Και επειδή τα παιδιά τους είναι πραγματικά η προτεραιότητά τους, δείτε τι έκανε μαζί με τον γιο του στη gallery που ακολουθεί.

Φωτογραφίες: Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved