Η νικήτρια του τάλεντ σόου «The Voice» είναι μόλις 16 χρονών!

Μπορεί στην Ελλάδα να γνωρίζουμε άλλα τάλεντ σόους, στην Αμερική όμως όπως και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, εδώ και περίπου δύο χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία το «The Voice» από όπου βγαίνουν πολύ ταλαντούχοι τραγουδιστές.

Η νικήτρια του τάλεντ σόου «The Voice» είναι μόλις 16 χρονών!


Στον φετινό τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικήτρια είναι η 16χρονη Ντανιέλ Μπράντμπερι, η οποία θα μείνει στην ιστορία του τάλεντ σόου όχι μόνο για το ταλέντο της αλλά και ως η νεότερη νικήτρια!

Η Ντανιέλ λατρεύει την κάντρι μουσική και ύστερα από ένα εξοντωτικό δίωρο τελικού κατάφερε να κερδίσει τους άξιους αντιπάλους της, το γκρουπ The Swon Brothers που κατέλαβε την τρίτη θέση και το άλλο μεγάλο φαβορί του σόου, την Μισέλ Κάμουελ. «Είμαι τόσο ευγνώμων» αρκέστηκε να πει η μικρή Ντανιέλ όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ξεσπώντας σε κλάματα.

«Σας ζητώ συγγνώμη, έχω μείνει άφωνη» πρόσθεσε. Η ίδια γνωρίζει πως πλέον την περιμένει μία μεγάλη καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Επίσης, παίρνοντας την πρώτη θέση στο σόου κέρδισε και ένα αυτοκίνητο.

Τώρα ποιος θα το οδηγήσει για τα επόμενα δύο χρόνια αφού η Ντανιέλ είναι ακόμα ανήλικη, κανείς δεν το γνωρίζει, αν και η ίδια δεν δείχνει να ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα αφού το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δοθεί σε μία λαμπρή καριέρα στο τραγούδι. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Ντανιέλ σε κάποια από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο σόου να τραγουδάει, ενώπιον της Σακίρα και του Άσερ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved