Φωτεινή Αθερίδου: 9 μέρες μαμά και έτσι μοιάζει πια η καθημερινότητά της (pics)

Εδώ και εννέα μέρες η Φωτεινή Αθερίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

 

Φωτεινή Αθερίδου: 9 μέρες μαμά και έτσι μοιάζει πια η καθημερινότητά της (pics)

Την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Μαμά και μωράκι χαίρουν άκρας υγείας και από τις 24 Σεπτεμβρίου βρίσκονται στο σπίτι τους.

Η καθημερινότητα με το μωρό

Η Φωτεινή Αθερίδου περίμενε πώς και πώς το μωράκι της, μάλιστα τα είχε όλα έτοιμα και περίμενε να φτάσει η ημερομηνία τοκετού. Να σας θυμίσουμε ότι η τελευταία φωτογραφία πριν μπει στο δωμάτιο τοκετού ήταν εκείνη με το δωμάτιο που μας το έδειχνε έτοιμο και ολοκληρωμένο να υποδεχτεί τον μικρό της πρίγκιπα. «Άντε λίγο ακόμα ... στήσαμε κ σε περιμένουμε!», είχε σχολιάσει κάτω από τη φωτογραφία που έδειχνε το υπέροχο παιδικό δωμάτιο του μπέμπη της.

fotiniatheridou 69500931 159043235246124 1270669081755544790 n

Τώρα πλέον έχει μπει σε διαφορετικό πρόγραμμα και η ζωή της περιστρέφεται γύρω από μπιμπερό, επιθέματα θηλασμού, ρούχα, σεντονάκια, κουβερτάκια, αϋπνίες, νυχτερινό ξύπνημα και πολλές αγκαλιές, φιλιά και παιχνίδια με το μικρό της αγγελούδι. Στο σπίτι υπάρχει ένα μωρό.

Η ίδια δηλώνει ότι το αγοράκι της είναι ο πιο τέλειος άντρας που έχει γνωρίσει στη ζωή της και είναι το τυχερό της αστεράκι.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μετά την γέννηση του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved