Bruce Springsteen: Γνωρίστε τα τρία παιδιά του για τα οποία είναι πολύ περήφανος (vid)

Έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Bruce Springsteen: Γνωρίστε τα τρία παιδιά του για τα οποία είναι πολύ περήφανος  (vid)

Ο Bruce Springsteen είναι ένας ζωντανός θρύλος της ροκ μουσικής.

Έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία για τη δουλειά του, μεταξύ αυτών 20 βραβεία Γκράμι, 3 Χρυσές Σφαίρες, ένα βραβείο Οσκαρ, ενώ έχει πουλήσει περισσότερα από 65 εκατομμύρια άλμπουμ στις Ηνωμένες Πολιτείες και πάνω από 120 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο.

Το 2018 στην παράστασή του « Bruce Springsteen on Broadway», το « Αφεντικό» όπως έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, δεν δίστασε να κάνει έναν απολογισμό της ζωής και της καριέρας του αποκαλύπτοντας πολλά στοιχεία για τον περίπλοκο εαυτό του.

Χρειάστηκαν πολλά χρόνια ψυχανάλυσης για να μπορέσει να διαχειριστεί τα φαντάσματα της παιδικής του ηλικίας, και όπως είπε ο ίδιος, τελικά το νόημα της ζωής το βρήκε μέσα από την οικογένεια του: τα τρία του παιδιά και τη γυναίκα του.



Με την Patti Scialfa είναι παντρεμένος από το 1991 και έχουν αποκτήσει δύο γιους και μια κόρη: τον Evan James Springsteen, 29 χρονών, την Jessica Rae Springsteen, 27 ετών και τον Sam Ryan Springsteen, 25 ετών.

Η κόρη του λατρεύει τα άλογα και είναι επαγγελματίας ιππέας. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει πολλές φωτογραφίες από τη συμμετοχή της σε διάφορους αγώνες, από προπονήσεις και φωτογραφήσεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθετε περισσότερα για τα παιδιά του Bruce Springsteen.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved